Reis ekran baya kötü çok oyun oynamıyorsan başka telefon bakabilirdinarkadaşlar biraz araştırdım çoğu kişi samsung galaxy m23 alabiliyorsan al dediler telefon özellikleri benim için yeterli zaten çok fazla telefonla oyun oynayan biri değilim
sizce h.o mu g.o mu?
ailem samsung al dedi kesinReis ekran baya kötü çok oyun oynamıyorsan başka telefon bakabilirdin
varmıydı başka telefonReis ekran baya kötü çok oyun oynamıyorsan başka telefon bakabilirdin
Samsung yok redmi var kaç aldınailem samsung al dedi kesin
Mesaj otomatik birleştirildi:
varmıydı başka telefon
eski telefonum vestel venüs tü 720p hertürlü ekranı fln iyi gelir bana. oyun tabii ki oynarım fifa fln genellikle pcde zaman geçiriyorum, arkadaşlarla dışarı çıkarken fln kullanırım yani öyle mükemmel telefona gerek yok benim için.Şahsen ben sadece üst segmentte Samsung alınması taraftarıyım, orta segmentte xiaomi gibi firmalara daha iyi bence.
Hayırlı olsun o zaman hocam.eski telefonum vestel venüs tü 720p hertürlü ekranı fln iyi gelir bana. oyun tabii ki oynarım fifa fln genellikle pcde zaman geçiriyorum, arkadaşlarla dışarı çıkarken fln kullanırım yani öyle mükemmel telefona gerek yok benim için.