Neler Yeni

Samsung Galaxy Note FE vs S8 vs Note 8

Xqezz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Doğu Tunç
Bütçe
2300
Aklımda başlıktaki 3 telefondan birini satın almak var. Sizce hangisi daha uygun olur ve tecrübeleriniz neler? Eğer aşırı bir sorun çıkmazsa note serisini tercih ediyorum. Ayrıca 2. el almayı planlıyorum.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Aralarından en iyisi note 8 ama 2020de telefon alınacaksa note 9 aşağısı önermem.

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Aklımda başlıktaki 3 telefondan birini satın almak var. Sizce hangisi daha uygun olur ve tecrübeleriniz neler? Eğer aşırı bir sorun çıkmazsa note serisini tercih ediyorum. Ayrıca 2. el almayı planlıyorum.
oyun oynar mısın, çok iyi performans bekler misin?
performans istersen iphone 7 öneirrim o bütçeye kasmadan donmadan her şeyi yüksek grafikte açıyor ama pili kötü gidiyor(bende iphone 7 var çok memnunum performansı çok iyi ama pili kötü günde 2 kere bazen 3 kere şarj istiyor)
ama günlük kullancaksan pek oyun oynamazsan note8 derim.

Xqezz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Doğu Tunç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aralarından en iyisi note 8 ama 2020de telefon alınacaksa note 9 aşağısı önermem.
Note 8 de ışık sızması, gölge ekran gibi prolemler olduğundan ve çok kişi bunlardan mağdur olduğundan Note 8 e biraz daha ön yargılı yaklaşıyorum denebilir aslında. Note 9 sahibindende yaklaşık 4 bin ila 4.5 bin gibi bir fiyata satılıyor. O fiyata 2. el note 10 lite alabiliyorum. Ve 4 bin bütçemi çokca aştığından almayı düşünmüyorum o fiyatlarda şeyleri. Ama fikrin için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,883
Üyeler
167,899
Son üye
WilliamCu
Top Bottom