- Bütçe
- 2300
Aklımda başlıktaki 3 telefondan birini satın almak var. Sizce hangisi daha uygun olur ve tecrübeleriniz neler? Eğer aşırı bir sorun çıkmazsa note serisini tercih ediyorum. Ayrıca 2. el almayı planlıyorum.
Buna o fiyati veren adam note 10 alir hocamAralarından en iyisi note 8 ama 2020de telefon alınacaksa note 9 aşağısı önermem.
oyun oynar mısın, çok iyi performans bekler misin?Aklımda başlıktaki 3 telefondan birini satın almak var. Sizce hangisi daha uygun olur ve tecrübeleriniz neler? Eğer aşırı bir sorun çıkmazsa note serisini tercih ediyorum. Ayrıca 2. el almayı planlıyorum.
sıfır fiyatına bakma eski fiyat onlar.Buna o fiyati veren adam note 10 alir hocam
Note 8 de ışık sızması, gölge ekran gibi prolemler olduğundan ve çok kişi bunlardan mağdur olduğundan Note 8 e biraz daha ön yargılı yaklaşıyorum denebilir aslında. Note 9 sahibindende yaklaşık 4 bin ila 4.5 bin gibi bir fiyata satılıyor. O fiyata 2. el note 10 lite alabiliyorum. Ve 4 bin bütçemi çokca aştığından almayı düşünmüyorum o fiyatlarda şeyleri. Ama fikrin için teşekkürler.Aralarından en iyisi note 8 ama 2020de telefon alınacaksa note 9 aşağısı önermem.