Yardım Samsung Galaxy S11 Alınır Mı?

Hangi Tablet Alınır?

• Samsung Galaxy S11

Oylar: 9 69.2%
  • Huawei MatePad 12X

Oylar: 4 30.8%

• Oy kullanan toplam üye
    13
s11 daha geleceğe yönelik olur lcd ekran ve kirin işlemciyle mutlu olur musun bilmiyorum
Hocam oyun oynamayacağım için yeteceğini düşünüyorum.Konudan alakasız olucak ama sen tıpmı okuyorsun?

Hocam kaç sıralama yaptın?Mezuna kalmadanmı kazandın?
ilk senede 10k yaptım sınavdan önce deneme netlerim baya yüksekti sınavda batırdım öyle yapınca tıp yazdım
zaten mühendislik istememin tek pürüzü 2 yıl daha erken para kazanmaya başlamasıydı

ilk senede 10k yaptım sınavdan önce deneme netlerim baya yüksekti sınavda batırdım öyle yapınca tıp yazdım
zaten mühendislik istememin tek pürüzü 2 yıl daha erken para kazanmaya başlamasıydı
İnşallah bende sizin gibi bir sıralama yaparım yanıtladığın idin teşekkür ederim.

paran varsa zaten alınmaması saçma oluyor
olabilecek en iyi android tableti

macera yok
tak çalıştır 5-6 sene güncelleme
ai not alma neredeyse kusursuz dex modu kalem entegrasyonu
millet android 14 de takılı kalırken android 19 kurarsın
ekran oled
kalem efsane

hiç maceraya girme android alacaksan pek seçenek yok zaten

hele huwei gibi bir saçmalığa hiç bulaşma

yarın üniversite bir aplikasyon yapar giremezsin tabletin oppo telefon gözükecek ps de:) chatgpt falan hayal zaten

paran varsa zaten alınmaması saçma oluyor
olabilecek en iyi android tableti

macera yok
tak çalıştır 5-6 sene güncelleme
ai not alma neredeyse kusursuz dex modu kalem entegrasyonu
millet android 14 de takılı kalırken android 19 kurarsın
ekran oled
kalem efsane

hiç maceraya girme android alacaksan pek seçenek yok zaten

hele huwei gibi bir saçmalığa hiç bulaşma

yarın üniversite bir aplikasyon yapar giremezsin tabletin oppo telefon gözükecek ps de:) chatgpt falan hayal zaten
Hocam Huawei'nin bataryası yenileme hızı,kalem performansı bu modelden çok daha iyi ve s11'in klavyeli kalemi mevcut değil bu modelde hem klavyeli kalem hem de mouse hediye olarak veriliyor fakat forumdan kimse Huawei önermedi.Diğer forumlarda açtığım konularda bir kişi Huawei önerdi o kişide kullanıyormuş memnun oldugunu söyledi.

Ekran çerçeve oranının bana göre çok kötü olması,klavyeli kılıfının bulunmaması;bulunsa da pahalı olması,bataryasının 8.000mah olması nedeniyle bu modele pek ısınamadım.Özellikle ekran çerçeve oranını hiç beğenmedim önceki kırdığım Samsung tablete benziyor.
Honor magicpad 2 düşünebilirsiniz
En f/p cihaz
Matepad 12x yerine 30k ya pro daha mantıklı

Honor magicpad 2 düşünebilirsiniz
En f/p cihaz
Matepad 12x yerine 30k ya pro daha mantıklı
Hocam tablet için bütçe 27-28 daha fazlası olmaz.Magicpad 2'de oled yanigi yaşayanlar olmuş ve pek içime sinen bir model değil.S11 veya 12X alacağım.

Hocam Huawei'nin bataryası yenileme hızı,kalem performansı bu modelden çok daha iyi ve s11'in klavyeli kalemi mevcut değil bu modelde hem klavyeli kalem hem de mouse hediye olarak veriliyor fakat forumdan kimse Huawei önermedi.Diğer forumlarda açtığım konularda bir kişi Huawei önerdi o kişide kullanıyormuş memnun oldugunu söyledi.
bende kullanıyorum
11.5 matepad mutfak televizyonu yaptım.
donanım şahane
pili efsane 14 saat youtube sot alıyorum ekranı mükemmel
yazılım kestane

sen diyorsan benim tabletim chatgpt açmasın-banka açamasın dolaylı yollardan tabletimin oppo telefon gözükmesinde sakınca yok google servislerinde.

ben hallederim diyorsan o zaman tercih senin

bende kullanıyorum
11.5 matepad mutfak televizyonu yaptım.
donanım şahane
pili efsane 14 saat youtube sot alıyorum ekranı mükemmel
yazılım kestane

sen diyorsan benim tabletim chatgpt açmasın-banka açamasın dolaylı yollardan tabletimin oppo telefon gözükmesinde sakınca yok google servislerinde.

ben hallederim diyorsan o zaman tercih senin
Oppo örneğinde ne demek istediğini anlamadım.Bilmiyorum hocam Samsung'un Kılıfı yanında verilse iyi olurdu ekran gövde oranıda pek hoşuma gitmedi.

Oppo örneğinde ne demek istediğini anlamadım.Bilmiyorum hocam Samsung'un Kılıfı yanında verilse iyi olurdu ekran gövde oranıda pek hoşuma gitmedi.
huawei markası google a giremiyor servislerini kullanamıyor
microg denilen bir uygulama kuruyorsun
cihazını oppo telefon gösteriyor yani sahte plaka takıp google servislerini kullanıyorsun
youtube gmail gibi.
ancak banka chatgpt gibi ekstra katmanlı koruması olan uygulamalar seni engelliyor ...

yani samsung beğenmiyorsan yukarıda önerilen resmi google lisanslı tabletlere bakabilirsin.

öprenci olduğunu gördüm 3-4 sene kullkanacaksan yazılım ve güvenlik desteği de çok önemli. samsung da vaad edilen tüm güncellemeleri zamanında alacaksın diğer markalar söz verir yapmaz xiaomi gibi yoksa xiaomi pad 7 de güzel cihaz fiyat performans veya honor v9.

huawei markası google a giremiyor servislerini kullanamıyor
microg denilen bir uygulama kuruyorsun
cihazını oppo telefon gösteriyor yani sahte plaka takıp google servislerini kullanıyorsun
youtube gmail gibi.
ancak banka chatgpt gibi ekstra katmanlı koruması olan uygulamalar seni engelliyor ...

yani samsung beğenmiyorsan yukarıda önerilen resmi google lisanslı tabletlere bakabilirsin.

öprenci olduğunu gördüm 3-4 sene kullkanacaksan yazılım ve güvenlik desteği de çok önemli. samsung da vaad edilen tüm güncellemeleri zamanında alacaksın diğer markalar söz verir yapmaz xiaomi gibi yoksa xiaomi pad 7 de güzel cihaz fiyat performans veya honor v9.
Hocam ekran korutucu ve kılıf işini nasıl halledebilirim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,991
Üyeler
183,778
Son üye
yikheuen
Geri