diekatze
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 621
Gorilla glass seviyesi düşükSD'nin açılımı nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki neden?
Gorilla glass seviyesi düşükSD'nin açılımı nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki neden?
Telefonunu nanocam taktirmadan kullanan zaten yoktur diye düşünüyorum bu sebepten gorilla glass çok önemli değil bence.Gorilla glass seviyesi düşük
Bana söyleme kanka ahshahsh.Telefonunu nanocam taktirmadan kullanan zaten yoktur diye düşünüyorum bu sebepten gorilla glass çok önemli değil bence.
kararsız kaldım ya ikiside güzelmişS20fe sd veya m52 5g.
M52 kullanıcısıyım gayet iyi bi telefon.kararsız kaldım ya ikiside güzelmiş
hayır, m53 alınmaz.birde m53 gördüm ama daha gelmemiş acaba onu falan beklesemmi ama fiyatı ne kadar olur bilmiyorum
Snapdragonlu modelini kullanıyorum alınır.Merhabalar kendime yeni bir telefon almayı düşünüyorum uzun süredir aklımda samsung galaxy s20 fe var sizce alınır mı? alınmaz diyorsanız 5000 ila 7500tl arasında bana bir cep telefonu önerir misiniz??
Ekran koruyucu takmadım üstündeki çıkan jelatini duruyor ve sapasağlam...Gorilla glass seviyesi düşük
Kesinlikle katılıyorum. Miui biraz pişmanlık hissettiriyor sonradan.Kesinlikle alınır.O fiyata Xiaomi veya Poco vs önerenleri ciddiye bile alma![]()
Merhabalar , kullanım için memnunmusunuz acaba telefondan?Arkadaşlar aldım hepinize teşekkürler hepinizin yorumları benim için çok değerli idi.
Alıntıyı görüntüle
Neresi kötüAlınmaz