Samsung Galaxy s22 almalıyım?

voxYn7

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
20000
Merhabalar arkadaşlar şuan Redmi note 9 pro kullanıyorum ve başka telefona geçmek istiyorum. S22 yi kompakt olduğu için araştırdım da yenilenmiş veya ikinci eli var 18 k ya falan Az daha verip A56 almakta mantıklı olabilir ama bilemedim hem s22 nin premium hissiyatı ve kompaktlığı cazip geldi galiba . Sizce ne tercih edeyim gündelik kullanıyorum oyun oynamıyorum ios android farketmez. Fikir verirseniz güzel olur teşekkürler.

A56 17 küsüre var hepsiburadada az daha koymana gerek yokta en iyisi 16 küsüre s 21 fe en iyisi bence ne 2.el s22 ne olduğu belli olmayan yada kötü a56

s22 bence daha mantıklı kompakt premium vs ben olsam s22 alırdım ama a56 daha uzun ömürlü olur

Merhabalar arkadaşlar şuan Redmi note 9 pro kullanıyorum ve başka telefona geçmek istiyorum. S22 yi kompakt olduğu için araştırdım da yenilenmiş veya ikinci eli var 18 k ya falan Az daha verip A56 almakta mantıklı olabilir ama bilemedim hem s22 nin premium hissiyatı ve kompaktlığı cazip geldi galiba . Sizce ne tercih edeyim gündelik kullanıyorum oyun oynamıyorum ios android farketmez. Fikir verirseniz güzel olur teşekkürler.
Daha 4 ay önce 9500e tr s22 aldım. 20k yı asla haketmez. O paraya s24fe 2. El bulabilmen lazım

Daha 4 ay önce 9500e tr s22 aldım. 20k yı asla haketmez. O paraya s24fe 2. El bulabilmen laz
Bilmiyorum reis banada garip geldi o kadar artması fiyatın 17000 e falan var da s24 fe de 22000 falan galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

s22 bence daha mantıklı kompakt premium vs ben olsam s22 alırdım ama a56 daha uzun ömürlü olur
Banada mantıklı geliyor ama ilk kez alacağım için telefon çok kararsızım

Kitlenin yarısı al diyor yarısı kötü diyor çok kararsız kaldım yani

Dostum telefonu aktif olarak 1 senedir kullanıyorum . gerçekten çok güzel telefon kompakt oluşu kamerası hızı vs aşırı iyi . yani arkadaşlarımın hepsi iphone kullanıyor ama fotoğrafları çeken daima benim kdmkfdf ama almanı önermem çünkü ben telefonu günde 2 kere şarj ediyorum şarjı aşırı hızlı tükeniyor . tekrar telefon alma şansım olursa s24fe modelini almayı düşünüyorum

Bilmiyorum reis banada garip geldi o kadar artması fiyatın 17000 e falan var da s24 fe de 22000 falan galiba

Banada mantıklı geliyor ama ilk kez alacağım için telefon çok kararsızım
S22 den bu arada one uı 7 gelene kadar çok memnundum. One ui7yle telefonun hem pil hem de cpu performansı gözle görülür düştü. Yazdan mıdır artık bilemiyorum çok çabuk ısınmaya başladı. 2 ay önce one uı 6.1 de bunların hiç biri yoktu. Ama hâlâ çerçevesiz ekran olsun dış tasarımı olsun kompaktlığı ve elde yarattığı premium hissi olsun beni çok tatmin ediyor. Gece çekimleri dışında ön ve arka kamera da günümüz için halen yeterli seviyede sosyal medyada üzmez. Zaten 20k altına daha iyi kamerada bulamazsın muhtemelen. Oyun performansı olarakta hiç bi oyunda 15% in altına düşmedikçe kasma donma olmuyor.

S22 den bu arada one uı 7 gelene kadar çok memnundum. One ui7yle telefonun hem pil hem de cpu performansı gözle görülür düştü. Yazdan mıdır artık bilemiyorum çok çabuk ısınmaya başladı. 2 ay önce one uı 6.1 de bunların hiç biri yoktu. Ama hâlâ çerçevesiz ekran olsun dış tasarımı olsun kompaktlığı ve elde yarattığı premium hissi olsun beni çok tatmin ediyor. Gece çekimleri dışında ön ve arka kamera da günümüz için halen yeterli seviyede sosyal medyada üzmez. Zaten 20k altına daha iyi kamerada bulamazsın muhtemelen. Oyun performansı olarakta hiç bi oyunda 15% in altına düşmedikçe kasma donma olmuyor.
Belki düzelir de kötü olmuş ya

Ağırlık farkida farklı ya 60 gram fazla s24 fe

S22 nin pil ve ısınma sorunu var bence alınmaz. Ama zaten ikinci el bakıyorsan 18 bine ortalama durumda S23 bulursun. Ben de araştırıp bir yakınımın cihazını o fiyatlara ilan verdim oradan biliyorum 😀

Belki düzelir de kötü olmuş ya

Ağırlık farkida farklı ya 60 gram fazla s24 fe
Evet o kompaktlığı ve hafifliği s24ge vermeyecek. Zaten piyasada o paraya alabileceğin kompakt telefon seçeneği de pek yok. Eskiden büyük ekran olsun diye fazla para verirdik şimdi ufak ekran olsun diye fazladan veriyoruz

Telefon güzel de o fiyatı hak etmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,385
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri