telefon alınır mı? bilemem ama indirim güzel
Arkadaşımda var doğru dürüst araba videosu çekilmiyor sattı 15 aldı çok memnuntelefon alınır mı? bilemem ama indirim güzel
düz 15 bile daha mantıklıysa bu arkadaşın(s23ultra) durumu vahim demektirArkadaşımda var doğru dürüst araba videosu çekilmiyor sattı 15 aldı çok memnun
katılıyorum ama ülkede hala 11 ve 13 vs alan var şaşırmamak gerek ben olsam mümkünse 14 daha koyar 24 alırdım vs . yada yd mümkünse onu.2 senelik cihaza bu kadar para vermek ne kadar mantıklı olur bilemem, SD8GEN2 olmasına rağmen.
bu fiyata 128 ip16e satıyorlar hocamdüz 15 bile daha mantıklıysa bu arkadaşın(s23ultra) durumu vahim demektir
16e pekte iyi bir model değil ama biraz daha üstüne çıkarsa Honor Magic 6 Pro daha da üstüne çıkarsa Honor Magic 7 Pro var veya yurtdışı olarak seçenekleri bol bu fiyatlarda.bu fiyata 128 ip16e satıyorlar hocam
Hocam 1 senedir s24 ultra kullanıyorum 2 tane pantolon değiştirmek zorunda kaldım sivri köşeleri yüzünden ceplerim delindi hepCihazı kullanmış birisi olarak dediklerinize katılmıyorum. Mis gibi akıcı, kamera ve şarj olarak üzmüyor. Yapay zeka desen tıkır tıkır çalışıyor. Neden mi sattım ? Cepte hiç rahat edemiyorsunuz. Kare bir tasarım gerçekten elde tutuş ve cepte rahatsız ediyor.
24 ultra da aynı şekil... 25 ultrada biraz traşlayıp ve ekranı sonunda oval yapmaktan vazgeçti. Günlük kullanımda bu üç cihaz standart bir kullanıcı bu farklar haricinde bir şey anlayacağını sanmam. Cebinizden fazladan 20-40 arasında çıkmasın derseniz alınır.