❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S25 Plus 12GB 512GB 50333TL - S25 Ultra 12GB 512GB 68258TL

MoonWalk

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,777

Fiyatlar son ödeme aşamasında düşüyor. Kuponlar tanımlanmış. Prime'a özel olabilir.

Ultra’nın fiyatı epey iyi fakat bu yüzden Samsung’tan soğuyorum. Telefon çıkalı 6 ay olmadı, indirim tutarı çok ciddi boyutlara ulaştı. Tam alınacak fiyat dediğimizde de yeni model çıkıyor.

Ultra’nın fiyatı epey iyi fakat bu yüzden Samsung’tan soğuyorum. Telefon çıkalı 6 ay olmadı, indirim tutarı çok ciddi boyutlara ulaştı. Tam alınacak fiyat dediğimizde de yeni model çıkıyor.
Ben aşırı soğudum. S24+ almıştım. Geçenlerde 23bin e sattılar. Bir daha samsung asla almam.

Muhtemelen takas desteği yüzünden takas desteği bitti için fiyatlar iniyor

25 bine yurtdışı s24 ultra aldım 16ay kullanıcam 16 ay içinde server kayıt açılırsa ne ala açılmazsa 16 ay sonra bitanede yurtdışı s25 ultra alır değiştire değiştire kullanırım. Sırf tr cihazı diye bu fiyatları vermek deli işi

Çok iyi düşmüş.

25 bine yurtdışı s24 ultra aldım 16ay kullanıcam 16 ay içinde server kayıt açılırsa ne ala açılmazsa 16 ay sonra bitanede yurtdışı s25 ultra alır değiştire değiştire kullanırım. Sırf tr cihazı diye bu fiyatları vermek deli işi
30 bin altı görmemiştim çok iyi fiyata almışsın hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,901
Üyeler
184,698
Son üye
Turaninho
Geri