Grafik tam olarak hatırlamıyorum ama genel olarak düşükte. Çok değişiyor fps pubgde yakında adam olmasına bağlı. Genelde 80 falan 30 kişi atlarsa 30 40 a kadar düşebiliyor kısa süreliğine.80 85 derce falan saınırım ama ben undervolt ve honneyvell termal pad uygulamıştım 95lere çıkıyodu ondan öncealfabuezk kaç fps oynuyorsun grafik ayarların ne laptop kaç derecede çalışıyor bunların bilgisini verebilirmisin ??
Acaba kaç kişi buna atlayıp parayı kaptıracak???
ucuz görünce hemen sipariş geçmiştim, şimdi okuyunca biraz şüpheye düştüm iptal mi etsem hemen?50kya s24 zor alırsın bu s25 ultra 1tb çalıntı olabilir donanımında sıkıntı olabilir yurt dışından alınmış olabilir cihazı incelemeden alma
IDefix bu konuda yardimci oluyormu acaba? 2 el veya yd urun gonderseler geri iade kavul ettirirmi. Videolu bir sekilde cekip, telefoncuya kontrol ettirsek acaba ?ucuz görünce hemen sipariş geçmiştim, şimdi okuyunca biraz şüpheye düştüm iptal mi etsem hemen?
Hocam iptal edin bence satıcı yok olmuşucuz görünce hemen sipariş geçmiştim, şimdi okuyunca biraz şüpheye düştüm iptal mi etsem hemen?
Nasıl aldınız hocamAmazon olsa alırdım, 53250'ye 512gb S25U aldım geçen ay![]()
Iptal ettiler benimkini![]()
Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB Titanyum Gümüş (Samsung Türkiye Garantili) - idefix
Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB Titanyum Gümüş (Samsung Türkiye Garantili) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Android Telefonlar ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Satıcı Samsung garantili sıfır ürün diyor. Sınırlı stok fırsat ürünüymüş
Güvenilir mi bilmiyorum kefil değilim.
Sanırım idefix banladı satıcıyı. Diğer ürünlerdede yok olmuş satıcıIptal ettiler benimkini
Bir kere bu tarz birsey denk getirsek olmazmı beeeSanırım idefix banladı satıcıyı. Diğer ürünlerdede yok olmuş satıcı
Prime indirimlerinde düştü hocam, iptal olur düşüncesi ile aldım ancak geldiHocam iptal edin bence satıcı yok olmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl aldınız hocam
Hele idefix , müşterinin arkasında asla durmayan bir firma. Mağduriyet yaşamak yüksek ihtimal.İmkansız fiyat. Kesinlikle alıp da paranızı bekletmeyin. Mağdur olursunuz.