Neler Yeni

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE telefon açılmıyor

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
O işlemi ses açma tuşu ile yapacaksınız, ses kısma tuşu ile değil. Samsung'da bu işlemi yapmak biraz uğraştırabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
O işlemi ses açma tuşu ile yapacaksınız, ses kısma tuşu ile değil. Samsung'da bu işlemi yapmak biraz uğraştırabilir.
ses açma tuşu ilede yaptım şuan yükleme ekranında donmuş bir vaziyette telefon ekranına başka bişey gelesiye kadar basılı tutayım mı dediğiniz tuşları

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Videoyu seyredebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
Videoyu seyredebilirsiniz.
ama videoda adam telefon kapalıyken yapıyor bunu benim telefon attığım resimdeki gibi böyle dondu kaldı kapatamıyorumda bütün gün böyle durdu nerdeyse

Ekler

• asd.png
    asd.png
    1.7 MB · Hit: 52

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Bana gösterdiğiniz yeşil ekran açıldığında, ses kısma tuşuna basarsanız telefon yeniden başlar. Telefon açılmadan videodaki işlemi yapabilirsiniz. Yapamazsanız, ya pilin bitmesini bekleyeceksiniz, ya da arka kapağı bir şekilde açıp pili çıkartıp takmanız gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
Bana gösterdiğiniz yeşil ekran açıldığında, ses kısma tuşuna basarsanız telefon yeniden başlar. Telefon açılmadan videodaki işlemi yapabilirsiniz. Yapamazsanız, ya pilin bitmesini bekleyeceksiniz, ya da arka kapağı bir şekilde açıp pili çıkartıp takmanız gerekiyor.
oldu bu sefer sonunda açmayı başardım ekranı çok teşekkür ederim :)

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
Bir şey değil. Hayırlı günler.
sağolun sizede hayırlı günler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir şey değil. Hayırlı günler.
attığınız linkte yazanları tek tek yaptım telefonu yeniden başlattım yine yükleme ekranı geldi sonra o ekran gitti biraz bekledim güç tuşuna baslı tuttum belki benim açmam gerekiyordur diye ama açılmadı şu anda telefon açılmıyor şarjımı bitti ki acaba

Top Bottom