Samsung Galaxy Tab S10FE vs. iPad 16

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,864
Neredeyse aynı fiyatlar. Sadece iPad’e ek olarak replika bir kalem alacağım, yani +600-700 falan. Not tutma için vb. hangisi daha iyi olur? Daha önce hiç Apple cihazım olmadı

Neredeyse aynı fiyatlar. Sadece iPad’e ek olarak replika bir kalem alacağım, yani +600-700 falan. Not tutma için vb. hangisi daha iyi olur? Daha önce hiç Apple cihazım olmadı
Samsung ekosistemin varsa veya illa Android olması lazım denirse Samsung düşünülebilir ama kalan her şey için iPad diyorum. Birçok uygulama iPad Exclusive olarak çıkıyor, mesela popüler not tutma uygulamalarından biri olan Goodnotes 10 yılın ardından 6. sürümünü Android tarafına da çıkarmaya karar verdi, bir başka uygulama Notability yine çok fazla kullanılan köklü bir uygulama ve hâlâ Androidde yok. Bir video kurgusu yapayım dediğinde o konudaki profesyonel uygulamaların da çoğu iPad Exclusive olarak çıkıyor (ama bazıları M işlemci istiyor onları o cihazla da kullanamazsın) ek olarak uzun ömür açısından da çok avantajlı iPad.

Samsung ekosistemin varsa veya illa Android olması lazım denirse Samsung düşünülebilir ama kalan her şey için iPad diyorum. Birçok uygulama iPad Exclusive olarak çıkıyor, mesela popüler not tutma uygulamalarından biri olan Goodnotes 10 yılın ardından 6. sürümünü Android tarafına da çıkarmaya karar verdi, bir başka uygulama Notability yine çok fazla kullanılan köklü bir uygulama ve hâlâ Androidde yok. Bir video kurgusu yapayım dediğinde o konudaki profesyonel uygulamaların da çoğu iPad Exclusive olarak çıkıyor (ama bazıları M işlemci istiyor onları o cihazla da kullanamazsın) ek olarak uzun ömür açısından da çok avantajlı iPad.
Replika kalemle kullanılabilir mi orjinal çok gerekli mi?

İpad de video kurgu için en iyi program hangisi

İpad de video kurgu için en iyi program hangisi
Nasıl bir şey aradığına bağlı, bazıları basitlik istiyor bazıları profesyonel her şeyi kendi ayarlayabileceği program istiyor. Profesyonel tarafta DaVinci Resolve bakılabilir PC sürümüne çok yakın bir sürümü iPad’de çalışıyor.

Kullanılabilir ama orijinale geçtiğimden beri daha memnunum şahsen, imkanı olan orijinal alsın yani ama arada fiyat olarak uçurum olduğu için herkes orijinal alsın diyemem.
Ne yönde mutlusunuz hocam neyi eksikti mesela?

ben de replika kalem önereyim bari ikisi de iyi tablet bu arada. a16yı kullanıyorum yeterli. Kalemi kullanmıyorum bu arada lazım olmuyor diye.

Ne yönde mutlusunuz hocam neyi eksikti mesela?
Arada kafayı yiyip başka yerlere dokunuyordu kapat aç yapınca düzeliyordu genelde, bir de şarj göstergesi sözde vardı ama çalışmıyordu birden yazmayı bırakıyordu o şarj biter mi diye tedirgin ediyordu. Orijinali baya uzun zamandır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım manuel olarak aç kapa yapmam gerekmiyor otomatik algılıyor mesela, bunu yaparken herhangi bir hatasını da görmedim, şarjını direkt tabletten % kaç olduğuna kadar görüyorum ve düz iPad bunu desteklemiyor sanırım ama benim cihaz desteklediği için orijinal kalemi sadece tablete yapıştırarak şarj edebiliyorum bu sayede kalemi 10 saat aralıksız kullanmadığım için şarjı asla bitmiyor 😀

Kısacası replika bence iş görür ama ufak tefek sorunları olabiliyor, bütçem orijinale yeter ama değer mi diye sorana da değer orijinal al derim. Biri ucuza işi çözüyor biri parasını alıp karşılığında sıfır sıkıntı vaadediyor denebilir. Kalemi kullanım sıklığı da önemli burada.

ben de replika kalem önereyim bari ikisi de iyi tablet bu arada. a16yı kullanıyorum yeterli. Kalemi kullanmıyorum bu arada lazım olmuyor diye.
Benimde aklıma kalem dışında A16 yattı pozitifteknolojiden 14k ya alacağım bu hafta içi ama kalem işi biraz sıkıntı hocam.
https://amzn.eu/d/cVUlE98 bunu buldum bende eğim özelliği falanda var diyor sizce?

Hocam bunun kutusunun içinde ne geliyor. Bunu da önerdiler ama not uygulaması vb. Samsung Apple gibi gelişmiş değildir diye düşündüm.
sarj aleti geliyo 45 waat kullanıyom oyun falan amaa notlara hiç bakmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bunun kutusunun içinde ne geliyor. Bunu da önerdiler ama not uygulaması vb. Samsung Apple gibi gelişmiş değildir diye düşündüm.
not vb işler istiyosan lenovanınki de iyi https://www.epey.com/tablet/lenovo-idea-tab-pro-tb373fu.html
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dev gibi ekranda var

Geri