Neler Yeni

Samsung galaxy tab s9 alınır mı?

elemin

80+ Bronze
IMG_7722.jpeg

Peşin fiyatına 6 taksitle 20.399 tl ye geliyor alınır mı ?

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,779
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji

Efecan01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efecan GÜN
Üniversite için almayı düşünüyorum pdflere not almak ve ödevleri yapmak için ayrıca bir şeyler izlemek için.
slayt hazırlama muhabbetleri de olucaktır üniversite tablette de yapılabilyordu sanırsam cok zorlanmam diyorsanız mantıklıdır

catsped

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yaren
Tab S9 FE Plus almanı tavsiye ederim daha uyguna geliyor buna bu parayı vermene gerek yok şahsi düşünceme göre

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yaklaşık 4 gündür kullanıyorum, ben ikinci el olarak aldım 13500 TL gibi bir fiyata. Aşırı memnunum bu arada. Günde 6 saat ders çalışan biriyim, tablet not tutmak için vs çok kullanışlı ve rahat. 4 günde toplam 3 kez şarja taktım, tabi ben çok sık kullanıyorum onun dışında kaleminin ucu çok hassas dikkat etmeniz gerek, aldığım tabletin önceki sahibi kalemi çok yıpratmış, servisten uç değişimi yapacağım. İşin kısası 8 gen 2 gibi amiral gemisi işlemci ve amoled ekran sunuyor olması 20k bandında rakipsiz kılıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha bütçe çıkarsa kesinlikle Tab S10+ almanızı tavsiye ederim

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,779
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Tab S9 FE Plus almanı tavsiye ederim daha uyguna geliyor buna bu parayı vermene gerek yok şahsi düşünceme göre
Aradaki farka değer
Üniversite için almayı düşünüyorum pdflere not almak ve ödevleri yapmak için ayrıca bir şeyler izlemek için.
İş görür güzeldir telefon markana göre Apple Huawei Samsung modellerinden birini alabilirsin bende bu cihazın Plus'unu kullanıyorum aynı sebepler için işimi görüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,398
Üyeler
169,567
Son üye
mcantruk
Top Bottom