Öneri Samsung Galaxy Tab S9 Fe tablet alınır mı?

bilmiyorum apple sevmiyorum. köylü kalıyorum ios kısmında
telefonum samsung a54 yanlış anlaşılmasın bende androidci tarafım ama tablet konusunda uzun ömürlü ipad. Samsung kötü demiyorum ama genelde uzun ömürlü olunmuyor. Cihaz güzel bizzat detaylıca inceledim mağazalarda.

telefonum samsung a54 yanlış anlaşılmasın bende androidci tarafım ama tablet konusunda uzun ömürlü ipad. Samsung kötü demiyorum ama genelde uzun ömürlü olunmuyor. Cihaz güzel bizzat detaylıca inceledim mağazalarda.
ömür açısından apple'a lafım yok sağlam. ama dediğim gibi yazılım konusunda ios benlik değil. artı olarak fe ile plus modeli arasında kaldım. yorumlarda plusu övenelr daha çok bilemedim

Ders için alacağım sağlam olsun uzun ömürlü olsun istiyorum. Bunu buldum şu anda. Daha iyi bir alternatif varsa onerebilirmisiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

.
xioamide kampanya var redmi pad pro 8/256 klavye kalem 12.800 kafana yatarsa yeni üyelikle 400 tl daha iner

ömür açısından apple'a lafım yok sağlam. ama dediğim gibi yazılım konusunda ios benlik değil. artı olarak fe ile plus modeli arasında kaldım. yorumlarda plusu övenelr daha çok bilemedim
Plus daha geniş ya ekran daha hoş görünüyor. Batarya daha fazla birde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,400
Üyeler
192,326
Son üye
Kemalcan07
Geri