Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy Watch 5 Alana Buds 2 sepette yarı fiyatına

GirayHan

80+ Platinum
Aramalara yanıt verebiliyor muyuz saat üzerinden görüsme gerceklesiyor mu?

tel: samsung
evet, wp cevap yazabilir arama cevaplayabilir reddedebilir ve hatta tel rehberini kullanarak saat üstünden arama yapabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca görüşme ses kalitesi çok net. satın alacak olan arkadaşlar spingen'in koruma kılıfını alsınlar öneririm birde camı safir olmasına karşın yine de önlem için kaplatabilirler. ben bu şekilde kullanıyorum.

2 gün önce Watch 5 aldım şaka gibi, keşke bu şekilde de yararlanılabilseydi.
iade edin aynı gün amazondan sipariş geçin. ve hatta amazondan satın aldı iseniz müşteri temsilcisine bağlanarak durumu anlatın iade alırlar.

lyhness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Mehmet
evet, wp cevap yazabilir arama cevaplayabilir reddedebilir ve hatta tel rehberini kullanarak saat üstünden arama yapabilirsiniz.

ayrıca görüşme ses kalitesi çok net. satın alacak olan arkadaşlar spingen'in koruma kılıfını alsınlar öneririm birde camı safir olmasına karşın yine de önlem için kaplatabilirler. ben bu şekilde kullanıyorum.

iade edin aynı gün amazondan sipariş geçin. ve hatta amazondan satın aldı iseniz müşteri temsilcisine bağlanarak durumu anlatın iade alırlar.
Sipariş verdim bilgi için teşekkürler.

harrgakzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Alp A
Birkaç gün önce buds 2 almıştım 1099 a iade edip almaya değer mi?

GirayHan

80+ Platinum
Hocam eğer sağlam bilgiyse alayım
şöyle anlatayım bende farklı bir markanın android telefonu vardı. gittim watch 5 aldım ve telime samsung'un saat uygulamasını kurdum ve saatimi görmedi.Samsung müşteri hizmetlerine bağlandım ve durumu anlattım onlar da bana bazı telefon modellerinin saati görmediğinden ve bazı modellerinin de saatle uyumlu olmadığından bahsetti.Ama şu şu telefon demedi teşekkür ettim görüşmeyi sonlandırdım. Sonra düşündüm taşındım saati çok sevdiğim ve beğendiğim için o telefonu sattım gittim samsung galaxy s21fe aldım. benim tecrübem bu yönde ve sanıyorum ki bazı uygulamalar kullanılmıyor ve bazı telefonlar da görmeyebiliyor. Bence samsung forumuna girip bir konu aç orda anında dönüş yapıp yardımcı oluyorlar ve gayette bilgililer.

Buds 2 alınmaz
neden alınmaz ?

Birkaç gün önce buds 2 almıştım 1099 a iade edip almaya değer mi?
saatle birlikte düşünüyorsan almayı tabi değer.

Sipariş verdim bilgi için teşekkürler.
Güle güle kullanın.

Son düzenleme:

YBÖzhal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Yuşa Berat Özhal
şöyle anlatayım bende farklı bir markanın android telefonu vardı. gittim watch 5 aldım ve telime samsung'un saat uygulamasını kurdum ve saatimi görmedi.Samsung müşteri hizmetlerine bağlandım ve durumu anlattım onlar da bana bazı telefon modellerinin saati görmediğinden ve bazı modellerinin de saatle uyumlu olmadığından bahsetti.Ama şu şu telefon demedi teşekkür ettim görüşmeyi sonlandırdım. Sonra düşündüm taşındım saati çok sevdiğim ve beğendiğim için o telefonu sattım gittim samsung galaxy s21fe aldım. benim tecrübem bu yönde ve sanıyorum ki bazı uygulamalar kullanılmıyor ve bazı telefonlar da görmeyebiliyor. Bence samsung forumuna girip bir konu aç orda anında dönüş yapıp yardımcı oluyorlar ve gayette bilgililer.

neden alınmaz ?

saatle birlikte düşünüyorsan almayı tabi değer.

Güle güle kullanın.
hocam 14 pro max kullanıyorum, bi kaç ay sonra satmayı düşünüyorum. Yani saatte bir kaç özellik çalışsa ve beni 1-2 ay idare etse zaten samsung a geçeceğim

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Hazer
Arkadaşlar saat geldi iPhone 13 kullanıyorsanız eğer geçmiş olsun saat bağlanmıyor durmadan hata veriyor..

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Hazer
Arkadaşlar saat geldi iPhone 13 kullanıyorsanız eğer geçmiş olsun saat bağlanmıyor durmadan hata veriyor..
Güncelleme: Arkadaşlar saati Samsung bir cihazda ayarlayıp daha sonra tüm kurulumu ve kişiselleştirmeyi yaptıktan sonra İOS cihazınız da bluetooth ile bağlayıp saati kullanabiliyorsunuz fakat Samsung cihazdaki verileri kullanıyor saat yani şöyle Rehber / Mesajlar / Samsung cihazda ki ayarlar vs her şeyi oradan çekiyor yani telefon sizin değilse saati sadece saat olarak kullanırsınız ayrıca update vs gelince yapamazsınız. Ama harici olarak tansiyon, kalp, adım, uyku vs gibi özellikleri arama, mesaj atma gibi özellikleri de kullanabiliyorsunuz. Arama kısmı ve mesaj kısmı dediğim gibi Samsung telefonda ki rehberi vs çekiyor yani kimse saat ile arama yapmaz zaten de bilgi olarak söyleyim kalan tüm özellikleri IOS’ta kullanabiliyorsunuz sadece kişiselleştirmeyi Samsung telefondan yapabiliyorsunuz saati açtığınızda kendi ayarları da var orayı da az kurcalar iseniz aynı Android cihaz gibi olduğunu ve basit olduğunu görürsünüz.

Son düzenleme:

GirayHan

80+ Platinum

Güncelleme: Arkadaşlar saati Samsung bir cihazda ayarlayıp daha sonra tüm kurulumu ve kişiselleştirmeyi yaptıktan sonra İOS cihazınız da bluetooth ile bağlayıp saati kullanabiliyorsunuz fakat Samsung cihazdaki verileri kullanıyor saat yani şöyle Rehber / Mesajlar / Samsung cihazda ki ayarlar vs her şeyi oradan çekiyor yani cihaz sizin değilse saati sadece saat olarak kullanırsınız ayrıca update vs gelince yapamazsınız. Ama harici olarak tansiyon, kalp, adım vs gibi özellikleri arama, mesaj atma gibi özellikleri de kullanabiliyorsunuz. Arama kısmı ve mesaj kısmı dediğim gibi Samsung telefonda ki rehberi vs çekiyor yani kimse saat ile arama yapmaz zaten de bilgi olarak söyleyim kalan tüm özellikleri IOS’ta kullanabiliyorsunuz.
aranan bilgi. emek harcayıp uzun uzaya anlattığın için teşekkürler.

GirayHan

80+ Platinum
Rica ederim ne demek alanlar boşa iade etmesin en azından. :)
aynen hocam en azından ios ile kullanılabildiğini öğrenmiş olduk. dün bende biraz araştırma yaptım kimi kullanılamaz diyor kimi kullanılıyor diyor. iphone kullanmadığım için test edemediğim için net bir bilgiye rastlamadım o yüzden yanlış yönlendirmemek adına yazmadım buraya. en azından kullanmak almak isteyenlere ışık oldu.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Hazer
aynen hocam en azından ios ile kullanılabildiğini öğrenmiş olduk. dün bende biraz araştırma yaptım kimi kullanılamaz diyor kimi kullanılıyor diyor. iphone kullanmadığım için test edemediğim için net bir bilgiye rastlamadım o yüzden yanlış yönlendirmemek adına yazmadım buraya. en azından kullanmak almak isteyenlere ışık oldu.
Bazı şeyleri tam kullanılmasa da kalan asıl önemli özellikleri test ettim problemsiz çalışıyor benim iki telefonum olduğu için benim açımdan problem yok ama düz İOS cihazı olanların bir arkadaş vasıtası ile Samsung cihazı alıp yeni hesap açıp bilgilerini rehberini vs kaydedip saate aktarması lazım zahmetli iş evet ama işin sonunda problemsiz şık bir saat kullanmış olacaklar.

Top Bottom