Neler Yeni

🔥İndirim Samsung S24+ 37.719 TL 🔥🔥

ErdmTrz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Erdem Uğur Terzi
Aslında en büyük fark ramde ortaya çıkıyor bence hocam
Güzel insan Ram in pek bir önemi yok. Kalite anlamında fark var diyebileceğin kamera sensörleri oda ana kameralar aynı yan kamera sensörleri farklı. Ekstra olarak da ekran koruma özelliği Plus da Victus 2, Fe Glass 5 ile korunmuş.

Güzel insan Ram in pek bir önemi yok. Kalite anlamında fark var diyebileceğin kamera sensörleri oda ana kameralar aynı yan kamera sensörleri farklı. Ekstra olarak da ekran koruma özelliği Plus da Victus 2, Fe Glass 5 ile korunmuş.
Hocam haklısınız ancak bu tarz üst ürünler alınca 5 6 yıl kullanan insanlar için ram önemli değil mi bu süre zarfında

Hashus000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Cihan Bozkır
Exynos işlemcileri gerçekten sevmedim kendim A54 Çıktıktan 1-2 hafta sonra satın aldım şuanda da kullanmaktayım üst seviye bir telefon değil fakat Geçen senenin A serisinde en yeni telefonuydu. parmak izi okuturken bile telefon kasıyor. bazen durduk yere takılıyor. 5 sene önce aldığım redmi note 8 pro mediatek işlemcili çok daha stabil. üst seviye S24+ da nasıl olur bilemem ama benim kişisel deneyimim bu şekilde.
Yurt dışı 1 aylık olanını 2020 baharında 1400 liraya almıştım, iyi F/P telefondu, hala da sorunsuz çalışır.

ghnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Gökhan
Hocam haklısınız ancak bu tarz üst ürünler alınca 5 6 yıl kullanan insanlar için ram önemli değil mi bu süre zarfında
iphonelerin bile 8gb ram olduğu şu zamanda sanırım 12gb gerekli gibi. benim telefonda 8gb ram var şimdilik sıkıntı yaşamıyorum ama yenisini alacağım

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Görkem çetinkaya
Ana kamera sensoru ayni degil. Ayni duzey denebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ramin onemi yok mu ?

ErdmTrz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Erdem Uğur Terzi
Ana kamera sensoru ayni degil. Ayni duzey denebilir

Ramin onemi yok mu ?
İşlemci son nesil işlemci mevcut Ram de LRDDR5X frekans tipi de 4266 mhz. Ram in 8 GB yada 12 GB olmasının bence pek bir önemi yok. Bence kamera sensörü ve ekran kalitesi koruma sistemi daha önemli.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Görkem çetinkaya
İşlemci son nesil işlemci mevcut Ram de LRDDR5X frekans tipi de 4266 mhz. Ram in 8 GB yada 12 GB olmasının bence pek bir önemi yok. Bence kamera sensörü ve ekran kalitesi koruma sistemi daha önemli.
Ram kapasitesi özellikle çoklu görev ve uzun vadeli performans açısından önemli. 8 GB ve 12 GB arasındaki fark, cihazı aktif kullanan biri için performans artışı sağlar. Gozle gorulur bir sekilde hemde dostum.

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
murat
s25 beklemek daha makul sanki birkaç ayı kaldı snapdragon gen3 ile çıkabilir düz serileri

ErdmTrz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Erdem Uğur Terzi
Ram kapasitesi özellikle çoklu görev ve uzun vadeli performans açısından önemli. 8 GB ve 12 GB arasındaki fark, cihazı aktif kullanan biri için performans artışı sağlar. Gozle gorulur bir sekilde hemde dostum.
Başkan ben oyun oynamam telefonda. Yaptığım işlemler gündelik işlemler benim için önemli olan kamera sensörü ve ekran dır. Ben bu zihniyet ile baktım duruma. Kaldı ki şu an için söylüyorum 2 cihaz arasında 11 Bin lira fark var. Benim için ram önemli değildir en önemlisi işlemci, kamera ve ekrandır.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Görkem çetinkaya
Başkan ben oyun oynamam telefonda. Yaptığım işlemler gündelik işlemler benim için önemli olan kamera sensörü ve ekran dır. Ben bu zihniyet ile baktım duruma. Kaldı ki şu an için söylüyorum 2 cihaz arasında 11 Bin lira fark var. Benim için ram önemli değildir en önemlisi işlemci, kamera ve ekrandır.
DAyicim bu isin bencesi vs olmaz. Senin oyun oynaman da onemli degil, performans onemli. Oyunlarda yuksek fps alman demek genel telefonda donma olmamasi demek zaten.

Orasi oyle 11 bin lira az degil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,188
Üyeler
161,267
Son üye
mrz31
Top Bottom