2 senedir Galaxy Watch 4 Classic 46MM kullanıyorum. İlk çıktığında Watch 6 Classic'e geçeyim dedim ancak 3-4K fark verip de geçecek fark göremedim. Hatta mağazada incelediğim inceleme ürünü menüler arası geçişte bile donuyordu. 7'de bezel de yok, bence Samsung saatlerin en ikonik özelliği bezel zaten. Watch 4'ü alırken düz versiyona oranla sırf bezel için dolar bazında 30-35 dolar fark vermiştim. Bezel olmadıktan sonra diğer marka model saatlerden benim gözümde bi ekstrası kalmıyor.
Watch 4 Classic'te de aramaların 1-2 saniye geç düşmesi, ilk açıldığında 1-2 dakika kadar saatin kendine gelememesi gibi sorunlar var. Always On Display açtığımızda menülerde gezerken Always On Display ekranının gölgesi gözüküyor. ilk başta Amoled yanığı sanıp servise göndermeye hazırlandım ancak Always On Display'ı kapattığım an bu gölgelenmenin yok olduğunu farkettim. Ayrıca 2-2,5 saat gibi bir sürede şarj oluyor. Bu sorunlar haricinde sorun yaşamadım, havuzda falan da kullandım gayet tatminkar. Zamanında 2800'e almıştım. Bu deneyimimden sonra herhangi bir Samsung saate 7,5-8K vermezdim. Alana hayırlı olsun.