Neler Yeni

🔥İndirim Samsung Galaxy Watch 7 44mm 🔥7.969 TL (1 Yılın En Düşük Fiyatı)

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Yakup Bolat
IMG_20241106_225541.jpg

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,718
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Watch 4 kullanıyorum bence çerçeve dışında geçmeye pek değmez gibi

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Volkan

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Volkan

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Ömer Murat KARACA
2 senedir Galaxy Watch 4 Classic 46MM kullanıyorum. İlk çıktığında Watch 6 Classic'e geçeyim dedim ancak 3-4K fark verip de geçecek fark göremedim. Hatta mağazada incelediğim inceleme ürünü menüler arası geçişte bile donuyordu. 7'de bezel de yok, bence Samsung saatlerin en ikonik özelliği bezel zaten. Watch 4'ü alırken düz versiyona oranla sırf bezel için dolar bazında 30-35 dolar fark vermiştim. Bezel olmadıktan sonra diğer marka model saatlerden benim gözümde bi ekstrası kalmıyor.

Watch 4 Classic'te de aramaların 1-2 saniye geç düşmesi, ilk açıldığında 1-2 dakika kadar saatin kendine gelememesi gibi sorunlar var. Always On Display açtığımızda menülerde gezerken Always On Display ekranının gölgesi gözüküyor. ilk başta Amoled yanığı sanıp servise göndermeye hazırlandım ancak Always On Display'ı kapattığım an bu gölgelenmenin yok olduğunu farkettim. Ayrıca 2-2,5 saat gibi bir sürede şarj oluyor. Bu sorunlar haricinde sorun yaşamadım, havuzda falan da kullandım gayet tatminkar. Zamanında 2800'e almıştım. Bu deneyimimden sonra herhangi bir Samsung saate 7,5-8K vermezdim. Alana hayırlı olsun.

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Yakup Bolat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 yilin en dusuk fiyati ama saat cikali daha 1 yil olmadi.
Reis bunu anlamayacak ne var ne uzatiniz ya 1 yılın son fiyatı derken saat çıktığından itibaren yani 1 yıllık veri listesinde olan veriyi söylüyorum konu başlığına Saat çıktığından beri en düşük fiyat mı yazsaydım sığmıyor

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Görkem çetinkaya
Reis bunu anlamayacak ne var ne uzatiniz ya 1 yılın son fiyatı derken saat çıktığından itibaren yani 1 yıllık veri listesinde olan veriyi söylüyorum konu başlığına Saat çıktığından beri en düşük fiyat mı yazsaydım sığmıyor
Kardesim oyle yaz o zaman. Dip fiyat gordu yaz.

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Yakup Bolat
Kardesim oyle yaz o zaman. Dip fiyat gordu yaz.
Şimdi şu koskoca görselden anlamadın mı yani ne fark ediyor saatin ne zaman çıktığı bile var listede bunu da anlamıyorsun kusura bakma ama birdahakine ilk okul çocuğuna anlatır gibi yazarım.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Görkem çetinkaya
Şimdi şu koskoca görselden anlamadın mı yani ne fark ediyor saatin ne zaman çıktığı bile var listede bunu da anlamıyorsun kusura bakma ama birdahakine ilk okul çocuğuna anlatır gibi yazarım.
Dostum basligi yanlis atipda hakli olmaya mi calisiyorsun bide. Buyutulucek konu degil sakasina yaziyoruz da, utanmadan bi de uste cikmaya calisma.

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Yakup Bolat
Dostum basligi yanlis atipda hakli olmaya mi calisiyorsun bide. Buyutulucek konu degil sakasina yaziyoruz da, utanmadan bi de uste cikmaya calisma.
Üste çıkmaya çalıştığım yok haklı olunacak bir durumda yok sadece anlama kabiliyetinden bahsettim iyi forumlar.

Top Bottom