Yardım Samsung Isınma Problemi

_Emir

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,703
Arkadaşlar son zamanlarda telefon acayip ısınıyor.Google haritalar sıcaklıktan ötürü uyarı verip siyah arka plana geçiyor.Acaba virüs mü yedim diye düşünüyorum fakat virus taraması yaptim bir şey çıkmadı(Her virüsün çıkmadığını biliyorum.Zaten güvenilir olmayan bir şeyi kolay kolay indirmem)Sizlere sormak istedim.S serisi kullanan arkadaşlae varsa sizde de mi öyle

Dipnot:Kullandığım telefon zaten ısınan bjr işlemciye sahip olduğunu ve küçük olduğu icin ekstra ısındığıni biliyorum fakat tarayıcıda iken bile bh kadar ısınınca sormak istedim

telefon modelini yazsan süper olurmuş ya

Yazdım sanıyordum pardon :D S22.
S22 çıkışında da kötü bir SoC ile gelmişti zaten. Cihazı alırken hata yapmışsın. O yıl benim telefon pazarını en çok takip ettiğim yıldı ve herkes Samsung'a övgülü, özgün küfürler yağdırıyordu "bu ne a**" diye. Sonra zaten S23'de akıllandılar ve harika bir cihaz yaptılar, sonra onu da pahalıya sattılar ya dskajsajdasjdasdas.

Arkadaşlar son zamanlarda telefon acayip ısınıyor.Google haritalar sıcaklıktan ötürü uyarı verip siyah arka plana geçiyor.Acaba virüs mü yedim diye düşünüyorum fakat virus taraması yaptim bir şey çıkmadı(Her virüsün çıkmadığını biliyorum.Zaten güvenilir olmayan bir şeyi kolay kolay indirmem)Sizlere sormak istedim.S serisi kullanan arkadaşlae varsa sizde de mi öyle

Dipnot:Kullandığım telefon zaten ısınan bjr işlemciye sahip olduğunu ve küçük olduğu icin ekstra ısındığıni biliyorum fakat tarayıcıda iken bile bh kadar ısınınca sormak istedim
Reis yaz havalar normal s22 eskimistir evet isinir o kadar takma s24 fe var o bile isiniyor cok problem degil

Geri