Remi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,954
Maximiles Black Kart ƶzel. 300k limitin varsa en az baÅvurabilirsinİŠbankasina bakındım da bulamadım link var mı![]()
Maximiles Black Kart ƶzel. 300k limitin varsa en az baÅvurabilirsinİŠbankasina bakındım da bulamadım link var mı![]()
Yok, ben samsung kullanıcısıyım o keyi kendim oluÅturcam onu sormuÅtumalmıŠbiri reis, 1 kullanımlıksa kaƧırdın ama dene Åansını belki tek kullanımlık deÄildir fotoda link var oraya girip atıyosun
bende aynı nerden alacaz bulamadımYok, ben samsung kullanıcısıyım o keyi kendim oluÅturcam onu sormuÅtum![]()
hocam nerden spawn ettin kodu yardımcı olabilcen miiyi günlerde kullan reis
samsung membersi aƧ anasayfada varhocam nerden spawn ettin kodu yardımcı olabilcen mi![]()
reis fotoÄrafta link var ya gƶrmüyon muhocam nerden spawn ettin kodu yardımcı olabilcen mi![]()
oraya girip atacaksın iÅtereis fotoÄrafta link var ya gƶrmüyon mu
Ćnceden kullandıysan daha kullandırmıyorBana da kod verdiler ama bir türlü etkinleÅtirilmiyor. Adamlar 2 gündür arıyor bir Åeyler deniyorlar ama bakalım. Daha ƶnceden 6 aylık kod kullanmıÅtım ondan sanırım.
Evet yeni hesap aƧın dediler. Aynı no üzerinden yeni hesap da aƧılmıyor. Bakalım bugün kodu ilettim onlara dƶnüŠyapacaklar. Olmadı ailemden birinin üstüne aƧıcamĆnceden kullandıysan daha kullandırmıyor