Neler Yeni

🔥İndirim Samsung M15 6.649 TL

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Son düzenleme:

Yunus//

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yunus
Günlük kullanım için yeterli cihaz

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4 gb ram alınmaz kesinlikle 2025 girecez. 4 gb ram yapıyorlar şaka gibi 11.11 i bekleyin bundan daha iyi telefon bulursunuz
Bu fiyat bandında 6-8 GB RAM'li telefonlar var ama onlarda çöp işlemciler ve eMMC 5.1 depolama biçimi kullanıyor. Bana sorarsan o telefonları almak yerine konudaki telefonu almak daha mantıklı.

Aykut D.

80+ Gold
Dede nine telefonu niyetinde alınabilir bence .

hamonbru

80+
4 GB RAM'li Samsung kullanan biri olarak söylüyorum 4 GB kesinlikle ve kesinlikle yetersiz. Chrome'da bir sekmeden başka sekmeye geçiyorum çat diye öbür sekmeyi bellekten kaldırıyor. Başka uygulamaya geçip Chrome'a geri dönüyorum çat sayfayı kaldırmış bile yeniden yüklüyor.

Belki kabahat Chrome'da, belleği çok savurgan kullanıyor, ama sonuçta Chrome'u seçme şansınız yok telefonu seçme şansınız var.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
4 GB RAM'li Samsung kullanan biri olarak söylüyorum 4 GB kesinlikle ve kesinlikle yetersiz. Chrome'da bir sekmeden başka sekmeye geçiyorum çat diye öbür sekmeyi bellekten kaldırıyor. Başka uygulamaya geçip Chrome'a geri dönüyorum çat sayfayı kaldırmış bile yeniden yüklüyor.

Belki kabahat Chrome'da, belleği çok savurgan kullanıyor, ama sonuçta Chrome'u seçme şansınız yok telefonu seçme şansınız var.
4 GB RAM olsada bu fiyat bandında alınabilecek en iyi cihaz. Düzgün 6 GB RAM'li bir cihaz alabilmek için en az 8.499 TL vermek gerekiyor.

Checkmate

80+ Silver
4gb ram prism barebone gibi custom romlu cihazlarda yeterli oluyor samsung cihazlar boğazına kadar bloatware dolu pek çok gereksiz program var. Custom rom ile bunları temizlerseniz cihaz rahatlıyor. Bence bunu almak yerine m34 alın ama onu söyleyeyim, aradaki farka değer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,101
Üyeler
160,795
Son üye
asafb