Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Telefonu kullanmadım dostum. Çok fikrim yok telefonlar hakkında. M32 kullandığım için yorumu yaptım sadece.xiaomi 10s sizce daha mı mantıklı
Telefonu kullanmadım dostum. Çok fikrim yok telefonlar hakkında. M32 kullandığım için yorumu yaptım sadece.xiaomi 10s sizce daha mı mantıklı
son yazdığıma bakabilir misinizsoc olarak neredeyse aynılar
m33'te derinlik kamerası var, m23'te yok
m23 4 gb ram m33 6 gb ram
m33 bluetooth 5.1 m23 5.0
bence aradaki farka değer çünkü 4 gb ram ileride az gelebilir. M33 alırdım. Farklı bir öneri istersen de 6 gb note 10s öneririm
öneremem çünkü o fiyat bandında düzgün telefon yok.a33 ve a52 fiyat bandına çıksak onlara alternatif ne önerebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
son yazdığıma bakabilir misiniz
Hocam M33 Derim ikisi arasındaHangisini almalıyım karar veremedim
hocam samsung da kullanılan ram çok mu fazla 8gb a52s var sadece 3 gb kullanılabilir yazıyır bir sorun olmaz demisoc olarak neredeyse aynılar
m33'te derinlik kamerası var, m23'te yok
m23 4 gb ram m33 6 gb ram
m33 bluetooth 5.1 m23 5.0
bence aradaki farka değer çünkü 4 gb ram ileride az gelebilir. M33 alırdım. Farklı bir öneri istersen de 6 gb note 10s öneririm
bir şey olmaz yakın zamanda, 8 gb ram yeterli şu an. hatta 6 bile yeterli. yetmediği zamanda da zaten telefon yükseltme vaktin gelmiş demektir.hocam samsung da kullanılan ram çok mu fazla 8gb a52s var sadece 3 gb kullanılabilir yazıyır bir sorun olmaz demi
hocam geçen gün apk yüklerken out of ram verdide ondan tırstım 3gb kullanılabilir diyincebir şey olmaz yakın zamanda, 8 gb ram yeterli şu an. hatta 6 bile yeterli. yetmediği zamanda da zaten telefon yükseltme vaktin gelmiş demektir.
bos ver onu bro virus reklamı cart curt olabılırhocam geçen gün apk yüklerken out of ram verdide ondan tırstım 3gb kullanılabilir diyince
Samsungun cihaz bakımı hocambos ver onu bro virus reklamı cart curt olabılır
a33 ve a52 fiyat bandına çıksak onlara alternatif ne önerebilirsiniz