Neler Yeni

Samsung M30S Yazıda Kalma Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
halit
telefonum bi anda kapandı sonra samsung yazısında ses azaltma ve güç tuşu kombinasyonu ilede aynı şey oluyor açılmıyo hiç bir şekilde

Nezha

80+ Bronze
Sürekli reset mi atıyor kendine yoksa sabit samsung ekranında mı?

Nezha

80+ Bronze
Kapalıyken şarja taktığında şarj yüzdesi gösteriyor mu ekranda şarj oluyor diyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
halit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kapalıyken şarja taktığında şarj yüzdesi gösteriyor mu ekranda şarj oluyor diyor musamu
samsung yazısı varken şarja takdığımda ekran aynı kalıyor fakat ses azaltma güçç tuşu kombinasyonunu yaparsam siyah ekran olup sonrasında şarj simgesi geliyor sadece yüzdesi gözükmüyo

Nezha

80+ Bronze
samsung yazısı varken şarja takdığımda ekran aynı kalıyor fakat ses azaltma güçç tuşu kombinasyonunu yaparsam siyah ekran olup sonrasında şarj simgesi geliyor sadece yüzdesi gözükmüyo
Donanımsal arıza varsa işe yaramaz ama yazılımsal sıkıntı varsa twrp kurabilirsin. Tabi oem izinlerini daha önceden aktif etmiş olman lazım. Google'a M30s twrp yazdığında nasıl yapılacağı adım adım çıkar. Ama oem izinleri yoksa telefonu 2 saat şarja takıp samsung ekranında şarjı bitene kadar bekletebilirsin. 0dan tekrar şarj ettiğinde düzelme ihtimali var. Bu işlemin mantığı ne bilmiyorum ama işe yarıyor bazen.

Top Bottom