kesinlikle alınır samsung'un en iyi serilerinden birisi M VE A serisidir m51 de cok güzel bir telefonArkadaşlar sorum başlıkta cevaplarsanız sevinirim.
Menülerde falan akıcılık benim için çok önemli.
m serisini hiç kullanmadım fakat su an samsung a serisi kullanıyorum 3-4 AY önce aldım SAMSUNG A31 128 GB memnunum sıkıntı yokkesinlikle alınır samsung'un en iyi serilerinden birisi M VE A serisidir m51 de cok güzel bir telefon
Menülerde falan donma oluyor mu peki?kesinlikle alınır samsung'un en iyi serilerinden birisi M VE A serisidir m51 de cok güzel bir telefon
Mesaj otomatik birleştirildi:
m serisini hiç kullanmadım fakat su an samsung a serisi kullanıyorum 3-4 AY önce aldım SAMSUNG A31 128 GB memnunum sıkıntı yok
öyle bir şeyle karsılasmadım hiçMenülerde falan donma oluyor mu peki?
ama bence 200 tl daha bütçe arttırın samsung a71 alın cok güzel bir telefonMenülerde falan donma oluyor mu peki?
Alınır.Arkadaşlar sorum başlıkta cevaplarsanız sevinirim.
M51 ile a71 aynı telefon ahtta m51 ile a71 farkı anakart ve piliama bence 200 TL daha bütçe arttırın samsung a71 alın cok güzel bir telefon
dogrudur ben a serisi kullandıgım için arkadasa a serisi önerdimM51 ile a71 aynı telefon ahtta m51 ile a71 farkı anakart ve pili
Samsung alacaksan snapdragon işlemci alıcaksın yani m51 alınır snapdragon 730g mi ne varArkadaşlar sorum başlıkta cevaplarsanız sevinirim.
bizzat telefonu kullanmış deneyimlemiş biri olarak söylüyorumArkadaşlar sorum başlıkta cevaplarsanız sevinirim.