Neler Yeni

Android Samsung M51 Alıyım Mı?

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey

Donanımarşivi12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
Bugün konu açtım 3500 TL'ye telefon önerisi diye ve çoğunluk M51 dedi bende yarın sipariş vereceğim artık emin olmak istiyorum ve bu yüzden konu açtım M51 alayım mı? O paraya daha iyi telefon var mı? Bunları merak ettim cevaplarsanız sevinirim. Telefonda aradığım özellikler;
1-Kamera
2-PUBGm,COD tarzı oyunlar oynayacağım ve oyunda kasmasını istemiyorum

Bu kadar aradığım özellikler :)
note 9s kullanıyorum süper cihaz +android 13 ve miu 13 alacak öyle bir artısıda var pugh de rahat 60 fps oynatır
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer çok sık oyun oynayacaksanız poco x3 nfc süper bir cihazdır

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
note 9s kullanıyorum süper cihaz +android 13 ve miu 13 alacak öyle bir artısıda var pugh de rahat 60 fps oynatır
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer çok sık oyun oynayacaksanız poco x3 nfc süper bir cihazdır
Kullanan birisi MIUI 12 güncellemesinden sonra 35 FPS aldığını söylemişti. Android cihazlar için uzun süreli güncelleme şart değildir ve önermiş olduğunuz cihazın eski kasalarında kronik olarak kamerasında toz problemi var.

Donanımarşivi12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
Kullanan birisi MIUI 12 güncellemesinden sonra 35 FPS aldığını söylemişti. Android cihazlar için uzun süreli güncelleme şart değildir ve önermiş olduğunuz cihazın eski kasalarında kronik olarak kamerasında toz problemi var.
yo şuan telefonumda 12.4 var MIUI 60 fps veriyor ve herhangibi bir toz veya kronik sorunu yok 4 ay oldu şükür bir şey yok ve eski kasalarında var bu sıkıntı yeni kasalarda düzeltildi bu olay

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yağız Demirbolat
Bugün konu açtım 3500 TL'ye telefon önerisi diye ve çoğunluk M51 dedi bende yarın sipariş vereceğim artık emin olmak istiyorum ve bu yüzden konu açtım M51 alayım mı? O paraya daha iyi telefon var mı? Bunları merak ettim cevaplarsanız sevinirim. Telefonda aradığım özellikler;
1-Kamera
2-PUBGm,COD tarzı oyunlar oynayacağım ve oyunda kasmasını istemiyorum

Bu kadar aradığım özellikler :)
Oyun oynayacaksanız Samsung tavsiye etmiyorum ben aldım pişman oldum, akıl almaz bir eskitme politikaları var.

Donanımarşivi12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
Geçen sene arkadaşım samsung almıştı bilmem kaç fiyata 6 ay sonra fiyat 1/4 e düştü seneye yerıya indi fiyat

Nachi

80+ Platinum
Alınır öneririm. Kalın olsa da pek de ağır ve kalın değil bence. Çünkü ele iyi oturuyor kullanırken rahatsız etmiyor pek.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Evren avcı
hayırlı olsun güzel bir kılıf ve ekran kıruyucu ile kullan. Ekran kırılmasın amoled olduğu 1.5kya yakın fiyat çıkar.

Top Bottom