İncelemenizi merakla bekliyorumBenimki az önce gelmiş, akşama doğru kutusunu açıp incelemeye başlayacağım.
A52 bütçemi aşıyorA52'yi bekleyebilirsin.
3600-3700TL bandına düşer diye tahmin ediyorum.A52 bütçemi aşıyor.
O fiyata düşerse alabilirim fakat 4000 TL'ye alamam3600-3700TL bandına düşer diye tahmin ediyorum.
Bence fiyatının netleşmesni bekleyin.O fiyata düşerse alabilirim fakat 4000 TL'ye alamam
note 9s kullanıyorum süper cihaz +android 13 ve miu 13 alacak öyle bir artısıda var pugh de rahat 60 fps oynatırBugün konu açtım 3500 TL'ye telefon önerisi diye ve çoğunluk M51 dedi bende yarın sipariş vereceğim artık emin olmak istiyorum ve bu yüzden konu açtım M51 alayım mı? O paraya daha iyi telefon var mı? Bunları merak ettim cevaplarsanız sevinirim. Telefonda aradığım özellikler;
1-Kamera
2-PUBGm,COD tarzı oyunlar oynayacağım ve oyunda kasmasını istemiyorum
Bu kadar aradığım özellikler
Kullanan birisi MIUI 12 güncellemesinden sonra 35 FPS aldığını söylemişti. Android cihazlar için uzun süreli güncelleme şart değildir ve önermiş olduğunuz cihazın eski kasalarında kronik olarak kamerasında toz problemi var.note 9s kullanıyorum süper cihaz +android 13 ve miu 13 alacak öyle bir artısıda var pugh de rahat 60 fps oynatır
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer çok sık oyun oynayacaksanız poco x3 nfc süper bir cihazdır
yo şuan telefonumda 12.4 var MIUI 60 fps veriyor ve herhangibi bir toz veya kronik sorunu yok 4 ay oldu şükür bir şey yok ve eski kasalarında var bu sıkıntı yeni kasalarda düzeltildi bu olayKullanan birisi MIUI 12 güncellemesinden sonra 35 FPS aldığını söylemişti. Android cihazlar için uzun süreli güncelleme şart değildir ve önermiş olduğunuz cihazın eski kasalarında kronik olarak kamerasında toz problemi var.
Oyun oynayacaksanız Samsung tavsiye etmiyorum ben aldım pişman oldum, akıl almaz bir eskitme politikaları var.Bugün konu açtım 3500 TL'ye telefon önerisi diye ve çoğunluk M51 dedi bende yarın sipariş vereceğim artık emin olmak istiyorum ve bu yüzden konu açtım M51 alayım mı? O paraya daha iyi telefon var mı? Bunları merak ettim cevaplarsanız sevinirim. Telefonda aradığım özellikler;
1-Kamera
2-PUBGm,COD tarzı oyunlar oynayacağım ve oyunda kasmasını istemiyorum
Bu kadar aradığım özellikler
Ben zaten yeni kasa ile düzeltildiğini söyledim, lütfen tam okuyun.yo şuan telefonumda 12.4 var MIUI 60 fps veriyor ve herhangibi bir toz veya kronik sorunu yok 4 ay oldu şükür bir şey yok ve eski kasalarında var bu sıkıntı yeni kasalarda düzeltildi bu olay