Neler Yeni

Android Samsung M51 Alıyım Mı?

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
A50 modelini kullanıyorum fakat forumlarında aktifim aşırı ilgisizler ve her güncellemede telefon eskiyor resmen. Benim tavsiyem Samsung dan orta segment telefon alınmaz.
Samsung M51'in yaklaşık 3-4 tane videosunu izledim hiçbirinde kasma takılma donma yoktu ve kamerası gerçekten çok hoşuma gitti araştırdığım kadarıyla öyle kronik sorunları yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yağız Demirbolat
Samsung M51'in yaklaşık 3-4 tane videosunu izledim hiçbirinde kasma takılma donma yoktu ve kamerası gerçekten çok hoşuma gitti araştırdığım kadarıyla öyle kronik sorunları yok
ben aldığımda da öyleydi.Şuan kameram bile tost makinesi gibi.O fiyatlardan oppo xiaomi poco falan alırsanız pişman olmazsınız yüksek ihtimalle, isterseniz samsung members dan m51 i aratıp kullanıcıların sorunlarını görebilirsiniz

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
ben aldığımda da öyleydi.Şuan kameram bile tost makinesi gibi.O fiyatlardan oppo xiaomi poco falan alırsanız pişman olmazsınız yüksek ihtimalle, isterseniz samsung members dan m51 i aratıp kullanıcıların sorunlarını görebilirsiniz
Poco da bir sürü sorun vardı çözüldü mü bilmiyorum bunlar sarı ekran sıkıntısı,ana ekranda donma kasma,telefonda desen çizerken kasma gibi sorunlar vardı fakat Oppo'ya gelince Oppo Reno 4 düşünmüyor değilim açıkcası 100-200 daha koyabilirsem Oppo Reno 4 alacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yağız Demirbolat
Poco da bir sürü sorun vardı çözüldü mü bilmiyorum bunlar sarı ekran sıkıntısı,ana ekranda donma kasma,telefonda desen çizerken kasma gibi sorunlar vardı fakat Oppo'ya gelince Oppo Reno 4 düşünmüyor değilim açıkcası 100-200 daha koyabilirsem Oppo Reno 4 alacağım
bence de oppo daha mantıklı bir seçim olur

PuMaT

80+ Bronze
Ben de A70 kullanıyorum. Ama hala aynı aldığım gibi. Performans düşmesi vb yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yağız Demirbolat
Ben de A70 kullanıyorum. Ama hala aynı aldığım gibi. Performans düşmesi vb yok.
Samsung members ta çoğu kullanıcı şikayetçi benim gibi ama tabii cihazdan cihaza değişiyor olabilir.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bugün konu açtım 3500 TL'ye telefon önerisi diye ve çoğunluk M51 dedi bende yarın sipariş vereceğim artık emin olmak istiyorum ve bu yüzden konu açtım M51 alayım mı? O paraya daha iyi telefon var mı? Bunları merak ettim cevaplarsanız sevinirim. Telefonda aradığım özellikler;
1-Kamera
2-PUBGm,COD tarzı oyunlar oynayacağım ve oyunda kasmasını istemiyorum

Bu kadar aradığım özellikler :)
Yerinde olsam A52 beklerdim

PuMaT

80+ Bronze
Samsung members ta çoğu kullanıcı şikayetçi benim gibi ama tabii cihazdan cihaza değişiyor olabilir.
Sanki sadece Samsung telefonu olanlar sorun yaşıyor.
Sırf sen sorun yaşadın diye adama orta bütçede Samsung alınmaz diyorsun. Ki sadece bir telefon kullanıp.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yağız Demirbolat
Sanki sadece Samsung telefonu olanlar sorun yaşıyor.
Sırf sen sorun yaşadın diye adama orta bütçede Samsung alınmaz diyorsun. Ki sadece bir telefon kullanıp.
Forumlarında vakit geçiriyorum çoğu kullanıcı benimle aynı sorunu yaşıyor siz yaşamadınız diye herkes telefonu gül gibi kullanmıyor.

PuMaT

80+ Bronze
Forumlarında vakit geçiriyorum çoğu kullanıcı benimle aynı sorunu yaşıyor siz yaşamadınız diye herkes telefonu gül gibi kullanmıyor.
Arkadaşlarım kullanıyor ve henüz şikayet eden görmedim. Böyle genel bir sorun olsa sürekli burada ve diğer forumlarda konu açılırdı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,727
Üyeler
166,075
Son üye
dinozorkemiği
Top Bottom