ölü piksel mi yoksa darbe mi bence darbe gibi dün geldi sıfır aldım amazon üzerinden göze cok batmıyor arkadaşlar büyük gibi gelebilir ama ekranın en üst tarafında uzaktan oynuyorum sizce ileride bu büyür mü büyürse garanti kabul eder mi?
darbe almış ordaki led ler ölmüşölü piksel mi yoksa darbe mi bence darbe gibi dün geldi sıfır aldım amazon üzerinden göze cok batmıyor arkadaşlar büyük gibi gelebilir ama ekranın en üst tarafında uzaktan oynuyorum sizce ileride bu büyür mü büyürse garanti kabul eder mi?
evet tahmin ettim peki ileride bu büyür mü zaten kutuda hasarlıydı yırtık pırtık vardı tek korkum ileride bu büyümesi büyürse samsung garantiye kabul eder mi?darbe almış ordaki led ler ölmüş
iade etmem ya bunun için inan uzaktan oynuyorum gözükmüyor bile zamanımda yok şu aralar ileride büyümesin deAmazona değişim için gönder
biliyorum satıcıyla görüşcem teşekkür ederimKanka iade et demiyorum değişim talep et yeni aldigin ürÿn boyle olmasın
ürünü nasıl değişim talep edicem sadece iade talebi oluşturabiliyorum satıcı 14 gün içinde iade edebilrsin diyor amazon 30 anlamadımKanka iade et demiyorum değişim talep et yeni aldigin ürÿn boyle olmasın
amazondan aldıysan hic ugrasma değiştir zamanla büyür ince ince cizgiler meyda gelir..evet tahmin ettim peki ileride bu büyür mü zaten kutuda hasarlıydı yırtık pırtık vardı tek korkum ileride bu büyümesi büyürse samsung garantiye kabul eder mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
iade etmem ya bunun için inan uzaktan oynuyorum gözükmüyor bile zamanımda yok şu aralar ileride büyümesin de