Samsung m7 monitörde ölü piksel var

ErdemoFFF

80+
Reaksiyon skoru
2
ölü piksel mi yoksa darbe mi bence darbe gibi dün geldi sıfır aldım amazon üzerinden göze cok batmıyor arkadaşlar büyük gibi gelebilir ama ekranın en üst tarafında uzaktan oynuyorum sizce ileride bu büyür mü büyürse garanti kabul eder mi?

Ekler

• IMG_2414.jpeg
    IMG_2414.jpeg
    1.2 MB · Hit: 42
  • IMG_2415.jpeg
    IMG_2415.jpeg
    1.7 MB · Hit: 45
ölü piksel mi yoksa darbe mi bence darbe gibi dün geldi sıfır aldım amazon üzerinden göze cok batmıyor arkadaşlar büyük gibi gelebilir ama ekranın en üst tarafında uzaktan oynuyorum sizce ileride bu büyür mü büyürse garanti kabul eder mi?
darbe almış ordaki led ler ölmüş

Amazona değişim için gönder

darbe almış ordaki led ler ölmüş
evet tahmin ettim peki ileride bu büyür mü zaten kutuda hasarlıydı yırtık pırtık vardı tek korkum ileride bu büyümesi büyürse samsung garantiye kabul eder mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazona değişim için gönder
iade etmem ya bunun için inan uzaktan oynuyorum gözükmüyor bile zamanımda yok şu aralar ileride büyümesin de

Kanka iade et demiyorum değişim talep et yeni aldigin ürÿn boyle olmasın

biliyorum satıcıyla görüşcem teşekkür ederim

ürünü nasıl değişim talep edicem sadece iade talebi oluşturabiliyorum satıcı 14 gün içinde iade edebilrsin diyor amazon 30 anlamadım

Son düzenleme:
evet tahmin ettim peki ileride bu büyür mü zaten kutuda hasarlıydı yırtık pırtık vardı tek korkum ileride bu büyümesi büyürse samsung garantiye kabul eder mi?

iade etmem ya bunun için inan uzaktan oynuyorum gözükmüyor bile zamanımda yok şu aralar ileride büyümesin de
amazondan aldıysan hic ugrasma değiştir zamanla büyür ince ince cizgiler meyda gelir..

Ben de almayı düşünüyorum ama fiyat birden arttı 8 binlerdeydi 9 a fırladı. Böyle çıkarsa diye de korkmuyor değilim, uğraşmak sıkıntılı. Yoksa 4 k 43 " ekran harika görünüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,805
Üyeler
184,347
Son üye
silkroadadam
Geri