ben en son kırmıştım çok uğraşıtıryor yanlış hatırlamıyorsam döndürerek önce boşa alacaktıkSamsung lise G6 monitörümü garanti'ye göndermek için söküp kutlayacaktım ama arkasındaki plastik parçayı çıkaramadım onu nasıl çıkaracağımı bilen var mı
Monitör güzel ama 1 hafta olmadan ekran yandı elektirik gelmiyor vatan dan alırsanız +3 yıl garantiyle toplamda 5 yıl garanti oluyor ama galiba sadece ben bu sorunu yaşadımbende almayı düşünüyorum tecrübelerinizi aktarırmısınız
Dönmüyorkiben en son kırmıştım çok uğraşıtıryor yanlış hatırlamıyorsam döndürerek önce boşa alacaktık
Ne kadar güç uygularsak uygulayalım dönmedi büyüklerimdende yardım almama rağmen dönmüyorDöndüreceksin sonra ortasından ayrılıyor zaten biraz güç uygulaman yeterli olur.
Gevşek mi yani öne arkaya gidiyor mu?Monitör güzel ama 1 hafta olmadan ekran yandı elektirik gelmiyor vatan dan alırsanız +3 yıl garantiyle toplamda 5 yıl garanti oluyor ama galiba sadece ben bu sorunu yaşadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dönmüyorki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne kadar güç uygularsak uygulayalım dönmedi büyüklerimdende yardım almama rağmen dönmüyor