❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G3 24” 144Hz 2200 TL

Brom birkac ay sonra pc toplayacagim 0 ve monitör bakarken fiyat ve özelliklre bakınca bunu kafaya koymuştum sonradan gördüm ghosting olayını.. Philips kullanmıştım va panel pek bi sorun yaşamadım ama o da neredeyse 3k olmuş zaten. Var mıdır 24 inc 144hz monitör tavsiyen? Takip edeyim
Monitör piyasasını takip etmiyorum, sadece bu monitörün 27" modeline sahibim, o yüzden belirtmek istedim.

Ekler

• IMG_20220608_213930.jpg
    IMG_20220608_213930.jpg
    384.4 KB · Hit: 70
Ne aceri ya ?

Abi ben bu monitör de gece 2,3 gibi oynarsan anca tam siyah olduğunu anlıyorum. Ve ghosting de var.
aynı monitör bende var renkleri acayip canlı ghosing az var dümdüz siyah monitor seninkinde hata varsa biz ne yapabiliriz?

aynı monitör bende var renkleri acayip canlı ghosing az var dümdüz siyah monitor seninkinde hata varsa biz ne yapabiliriz?
Sizden burada bu konu hakkında bir yardım talebinde mi bulundum da bu cümleyi yazıyorsun ki şimdi? Arkadaş paylaşmış ben fikirimi söyledim sen de söylersin olur biter ?

Aksine monitörün Fast IPS değilse IPS ekranlarda ghosting daha yüksek, tamamiyle IPS ekranın isim popülerliği üzerine doğaçlama yorum yapıyorsunuz
Bence yanlış bir yorum, çoğu IPS monitör VA panellerden daha iyi ghosting başarımına sahip. İstisnalar olabilir elbette ama genel olarak IPS panel daha iyi ghosting konusunda, özellikle karanlık sahnelerde.

1654713908595.png

Odyssey g3'ün ghosting seviyesi, özellikle karanlık sahnelerde iyice artıyor ghosting.

1654714402157.png
1654714381875.png

Bu da MSI G241, tepki süresi IPS panel monitörlere göre biraz zayıf ama VA panellerdeki kadar ghosting oluşmuyor.
İkisi arasında kıyas yapmıyorum yanlış anlaşılmasın G3'ün fiyatında IPS panel monitör bile yok zaten. Tepki süresi zayıf VA panel ile IPS paneli kıyaslıyorum.

Aynı zamanda tabi ki benim ki problemli olabilir. İkinci monitör deneyimim sonuçta. Lakin ark. Samsung IPS ekranı ile benim monitör de fark var ve şikayetler de var. Ben çok büyük bir indirim var diyerek aldım ve yorumlara pek bakmadım. Bunla idare ediyorum

Ekler

• IMG_20220608_215304.jpg
    IMG_20220608_215304.jpg
    226.6 KB · Hit: 52
  • IMG_20220608_215207.jpg
    IMG_20220608_215207.jpg
    152.8 KB · Hit: 51
  • Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Valla süper fiyat ama ghosting problemi kullanıcı yorumlarında fazlasıyla bahsedilmiş bu beni monitörden soğuttu açıkcası

Bence yanlış bir yorum, çoğu IPS monitör VA panellerden daha iyi ghosting başarımına sahip. İstisnalar olabilir elbette ama genel olarak IPS panel daha iyi ghosting konusunda, özellikle karanlık sahnelerde.

Alıntıyı görüntüle
Odyssey g3'ün ghosting seviyesi, özellikle karanlık sahnelerde iyice artıyor ghosting.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu da MSI G241, tepki süresi IPS panel monitörlere göre biraz zayıf ama VA panellerdeki kadar ghosting oluşmuyor.
İkisi arasında kıyas yapmıyorum yanlış anlaşılmasın G3'ün fiyatında IPS panel monitör bile yok zaten. Tepki süresi zayıf VA panel ile IPS paneli kıyaslıyorum.
Arkadaşım "paneller" iki model ürünler kıyaslanmaz gereksiz bir yorum teşekkürler

Ne aceri ya ?

Abi ben bu monitör de gece 2,3 gibi oynarsan anca tam siyah olduğunu anlıyorum. Ve ghosting de var.
yeni gelen model g3 de sorunlar kaldırıldı bildiğim kadarıyla va panelde kötü değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla süper fiyat ama ghosting problemi kullanıcı yorumlarında fazlasıyla bahsedilmiş bu beni monitörden soğuttu açıkcası
eski modelinde öyle

Tekrar indirimde

Şansımı seveyim ya dün aldım 2400 e

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,712
Üyeler
185,789
Son üye
Bozkurt497