Samsung Odyssey G3 LS24AG320NUXUF 24"inç Oyuncu Monitörü

anon-im

80+
Reaksiyon skoru
42
ghosting sorunu var diye biliyorum bu modelin

çoğu oyunda fark etmezsin ghosting bence 3000 tl ile alabileceğin en iyi monitörlerden ben 144 hz olan modelini kullanmıştım doğru düzgün hiç aha ghosting var bu oyunda dediğim bir olay yaşamadım.

Arkadaşlar tavisye edermisiniz bu fiyatlarda moonitor onerısı olan varmı?
Kendim kullanıyorum deneyimlerimi aktarayım:

Bende bunun bir alt modeli var kodu 320 değil 300 ve 144hz.

Fiyatına göre iyi bence biraz ghosting var ama insan alışıyor zamanla fazla belli değil.

VA panel olmasından çok şikayetçi vardı, almadan yorum yapan, ama bana VA panel hissiyatı vermedi önceden bir sürü TN, VA, IPS panel monitör gördüm. Samsung'un paneller kalitelidir zaten.

Pivot olması çok iyi baya kullanışlı.

Tercih senin ben parasını hakettiğini düşünüyorum 3K'ya uygun bence.

Arkadaşlar tavisye edermisiniz bu fiyatlarda moonitor onerısı olan varmı?
samsungun hiçbir modelini alma hepsinde ghosting var , ayrıca direkt va panel alma alacaksan ips panel dışında panel monitör alma.

Şu VA alınmaz, VA çöp diyenlerin monitörü var mı merak ediyorum..
ips varken va almak enayiliktir , hemen hemen aynı fiyat zaten ve ayrıca 2 tane monitörüm var birisi va birisi ips , va yerine keşke tn veya ips alsaydım diyorum kendimce , çünkü va panel neredeyse tn kadar kötü panel kalitesine sahip bir paneldir. Ghostingin en çok olduğu panelde va paneldir iyi forumlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu VA alınmaz, VA çöp diyenlerin monitörü var mı merak ediyorum..
Samsung va panelde Ghosting biraz var diyen birisinin bunu yazmasıda komik :D, bu modeli ve bir çok modelini kullandım ve %60 derecesinde bir ghosting var , 3k bütçeye asus vg247q1a almak daha mantıklı en azından bu kadar ghosting yok ve 165 hz .

Geri