Neler Yeni

Samsung odyssey G4 27'' 240 Hz Nasıldır?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
g4 te ghosting yok ya da kayda değer bir ghosting yok. diğer ips panellerde be kadarsa o kadar var.
Aşırı fazla bir ghosting yok evet fakat fps oyuncuları rahatlıkla anlayabilir , özellikle cs2 oynarken çok hissetmiştim. Diğer 1 ms mprt ips panellerden daha çok ghostinge sahip, kullanmasam durduk yere ghosting sorunu olduğunu söylemem sanki ben kötüleyince samsung zarar edecek :D

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
Kullanmadan yorum yapma fanboy , önerilmesi boşuna değil yazmış bide utanmadan haahahaah
Kim öneriyormuş galiba çevrendeki senin gibi bilgisizler öneriyor. G3 ve g5'i test ettim , g4 ise arkadaşımda var ve bal gibide ghosting var. Kullanmasam test etmesem tamam diyip geçeceğim ama gerçekten bilgin yok yazık kafana dostum. Kullananların çoğu ghosting kelimesini bile bilmiyor , hadi ghosting'i geçtim samsung panel sorunları çok fazla , şikayetvar ve diğer forumdaki g serisi hakkındaki şikayetlere bakmanı öneririm.
hocam ben aldim ins sorun yasamam ya video testkerde bise goremedim

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
hocam ben aldim ins sorun yasamam ya video testkerde bise goremedim
Hocam bir üstteki yorumumu okuyun , sizi rahatsız ederm etmez mi bilmem ama çok olmasada var yani ghosting.

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
Hocam bir üstteki yorumumu okuyun , sizi rahatsız eder mi? bilmem ama çok olmasada var yani ghosting.
25 inç olanı aldım profesyonel valorant odaklı oynayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bir üstteki yorumumu okuyun , sizi rahatsız ederm etmez mi bilmem ama çok olmasada var yani ghosting.
burada bir sey yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
25 inç olanı aldım profesyonel valorant odaklı oynayacağım

burada bir sey yok
monitörde ghosting falan yok. arkadaş daha monitörün 1ms gtg olduğunu bilmiyor burada b** atıyor. hayırlı olsun.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Başka işim gücüm yok monitörün ghosting testlerini arıyorum.

'Samsung Odyssey G4 alınır mı?' konusundaki mesaj https://www.technopat.net/sosyal/konu/samsung-odyssey-g4-alinir-mi.2223552/post-17967459

Direkt konudaki mesaj işaretli. Bariz bir ghosting yok bile. Tabii arkadaşa şimdi şaşı haline denk gelir yeşil uzaylıdan 3 tane görür.

Bu konuda alanlardan olumsuz bir yorum görmüyorum en azından kör değiller diye düşünüyorum.

Rtings incelemesi de istersen atayım. Elemanın konuda yaptığı yangına bak. Her monitörde olan şeyi G3teki gibi belirginmiş yangını yaptı yetmedi Samsung paneller kötü dedi. Biri süper über monitör dehasına piyasadaki birçok monitörde Samsung panel olduğunu hatırlatsın. Samsung panellileri atarsam herhalde elimde küçük bir payda kalır gibi.

Şimdi şu videoyu ekranımın bir yanına açıp diğer yanına da G3ü açınca hangisinde ghosting varmış bariz anlaşılır diye düşünüyorum.

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Ben yıllardır G7 modelini kullanıyorum ghosting yok ama biraz sorunlu bir monitör. Kronik olarak joystickleri sorun çıkarıyor. Benimki mesela bazen çalışmıyor bazen çalışıyor kafasına göre.

veyt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berke Günay
Ben aldım panel hızını arttırınca ghosting çok fazla napacağım bilmiyorum .

herkes ghosting yok dedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler

herkes ghosting yok dedi
olmaması lazım panel hızı arttırma nedir tam olarak?

veyt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berke Günay
Her monitörde olan overdrive ayarı . Bu monitörde yanıt süresi olarak geçiyor. Standart+faster+extreme+extreme(mbr) faster sonrası fazla ghosting var . Standartta görüntü akıcı olmuyor.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati

herkes ghosting yok dedi
Arkadaşlar çok bilgili ya kankam işte , hiçbir bilgileri yok cevap verenlerin yukarıdaki. Birde haberim yoktu boş boş arkamdan sallamışlar yazık gerçekten. Ghosting olmasa ben neden ghosting var diyeyim boş yere :)

monitörde ghosting falan yok. arkadaş daha monitörün 1ms gtg olduğunu bilmiyor burada b** atıyor. hayırlı olsun.
Patladım QNWŞWĞWÖEÖFĞDNWÖWWĞWMM
Aynen sen çok biliyorsun, 2 tane bilgisiz yan yana gelmiş arkamdan sallamışsınız ikinizin toplam bilgisi benim bilgimin %1'i bile değil 😆
Hayatında kaç kez samsung g serisinden bir monitör kullandınız 0 , g3,4,5 hepsini kullandım denedim. 1-2 tane teste göre ghosting yok diyorsunuz tamam en bilgili sizsiniz beyler.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Arkadaşlar çok bilgili ya kankam işte , hiçbir bilgileri yok cevap verenlerin yukarıdaki. Birde haberim yoktu boş boş arkamdan sallamışlar yazık gerçekten. Ghosting olmasa ben neden ghosting var diyeyim boş yere :)

Patladım QNWŞWĞWÖEÖFĞDNWÖWWĞWMM
Aynen sen çok biliyorsun, 2 tane bilgisiz yan yana gelmiş arkamdan sallamışsınız ikinizin toplam bilgisi benim bilgimin %1'i bile değil 😆
Hayatında kaç kez samsung g serisinden bir monitör kullandınız 0 , g3,4,5 hepsini kullandım denedim. 1-2 tane teste göre ghosting yok diyorsunuz tamam en bilgili sizsiniz beyler.
imzama baksaydın g7 kullandığımı görebilirdin. bende g3 deneyimledim ve ghosting olduğunu biliyorum ama g4 ile alakalı internette giçbir ghosting vakası görmedim ve testlerde de ghosting sorunu göremedim. hem 1ms(gtg) ips bir panelde ne ladar ghosting olabilir ki?

Top Bottom