valla valorant oynamıyorum fakat CS2'de öyle bir şey hissetmedim kanka. Muhtemelen oyunla alakalı bir durumdur.Peki sende de bu valoranttaki ani geçişler oluyor mu yoksa oyunla alakalı bir durum mu acaba?
Hocam yanıt süresini hangi ayarla kullanıyorsunuz ? Extreme seçince biraz ghosting oluyor gibivalla valorant oynamıyorum fakat CS2'de öyle bir şey hissetmedim kanka. Muhtemelen oyunla alakalı bir durumdur.
Ben freesync premium açık şekilde kullanıyorum rx 6650xt var. Açıkken o ayarlar değişmiyor maalesef. Deneme fırsatım olmadı söylediğiniz ayarları.Hocam yanıt süresini hangi ayarla kullanıyorsunuz ? Extreme seçince biraz ghosting oluyor gibi
hocam bende 25 inc hali var ingilizce menu anlamadim problem nedirDostum fabrikasyon olarak ortama göre parlaklık ayarlama açık geliyor.
Menü>Sistem>En aşağıda ''eko sensör modu'' diye bir seçenek var onu kapat sorunun çözülür.
Ben de baya uğraştım sorun buymuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu ayarı yaptıktan sonra otomatik parlaklık modundan çıkmış oluyor dilediğin gibi yükseltebilirsin.
Problem kutudan otomatik parlaklıkla çıkması, o modu kapatınca gerçek son parlaklık düzeyine çıkabiliyor.hocam bende 25 inc hali var ingilizce menu anlamadim problem nedir