Canpolat1997
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
samsung odyssey g4 monitör aldım ancak oyun oynarken gözlerimi aşırı derecede yoruyor kullanan var mi acaba ayarlar konusunda yardımcı olabilir mi
Göz yoruyor mu SizindeBende var ama fazla kullanmıyorum Samsung’un ilk ve son monitörünü aldım beş para etmez
Bende sorun yok. Göz bakımı ayarı var onu açınsamsung odyssey g4 monitör aldım ancak oyun oynarken gözlerimi aşırı derecede yoruyor kullanan var mi acaba ayarlar konusunda yardımcı olabilir mi
g5 var settingsler aynıdır muhtemel, ama bendeki va,samsung odyssey g4 monitör aldım ancak oyun oynarken gözlerimi aşırı derecede yoruyor kullanan var mi acaba ayarlar konusunda yardımcı olabilir mi
Rica etsem ayarlarınızın resmini bana atabilir misiniz instadan veya wpdanBende sorun yok. Göz bakımı ayarı var onu açın
Kanka fazla kullanmıyorum ki monitörü bende ekran parlaklığı kısık gözümü yormuyor. Sende kıs dene bi.Göz yoruyor mu Sizinde
Tamam teşekkür ederimKanka fazla kullanmıyorum ki monitörü bende ekran parlaklığı kısık gözümü yormuyor. Sende kıs dene bi.
Ayarlarınız nasıl acabaBende sorun yok. Göz bakımı ayarı var onu açın