İyiymiş fiyatı ben de takipteyim
32 inçe neden çıkmamak lazım? Çünkü monitör fiyatına göre mantıklı gelmişti bana. Bi de mediamarkttan lenovo alırsam ordaki iade koşulları nasıl bilgin var mı2K için 27 inç daha mantıklı gibi olur. 32 ye çıkma bence. İade konusunda sorun çıkarmayacak yerden lenovoyu deneyebilirsin.
Ben hepsiburada üzerinden almıştım. Amazon ve HB dışında diğer sitelerle ilgili bilgim yok. Ekran büyüdükçe çözünürlük dağılıyor ya öyle düşün. 27 tavsiye edilir genelde. Tabi ne kadar elzem oraya bir şey diyemem.32 inçe neden çıkmamak lazım? Çünkü monitör fiyatına göre mantıklı gelmişti bana. Bi de mediamarkttan lenovo alırsam ordaki iade koşulları nasıl bilgin var mı
Peki 8k civarı bütçe ile 2k 27 inç olarak ölü piksel iade falan uğraştırmayacak ne öneririsin. Lenovo modelinde çok fazla ölü piksel sıkıntısı yaşayan olmuşBen hepsiburada üzerinden almıştım. Amazon ve HB dışında diğer sitelerle ilgili bilgim yok. Ekran büyüdükçe çözünürlük dağılıyor ya öyle düşün. 27 tavsiye edilir genelde. Tabi ne kadar elzem oraya bir şey diyemem.
Lenovo, Philips evnia, AOC, MSI G274QPF E2 bunlardan satıcısı düzhün olan ve fiyatı uygun olanlara yönelebilirsin.27 inçte ne önerirsin hocam
Aylardır kullanıyorum memnunum, sadece kendin renk ayarı yapma ihtiyacı duyabilirsin onun dışında şahsen bende hiç ölü pixel çıkmadı, ghostingde yok.LS32DG500EUXUF model bu.
Alıntıyı görüntüle
Bu monitörü samsungun kendi sitesinden öğrenci indirimi ile 11k yerine 8k ile alabiliyorum. Sizce değer mi ? Bunla Lenovo Legion R27QE arasında kaldım.