cemtastan2301
80+ Gold
- Bütçe
- 2500
Biraz araştırdım 2k olarak bunu buldum, nasıl ?
Diğer forumdaki arkadaş değil misin ?Yoh canım, GamePower Intense X6 al, platinum arkadaşlar onu önerdi ya. (!)
Elbette alınabilir bir monitör.
Alınmaz mı yani ?Aşırı ghosting sorunu var, almanızı önermem.
VA panel olup 1 ms olan çoğu(neredeyse hepsi) monitörlerde ghosting durumu yaşanıyor, biliyoruz değil mi? Ek olarak videoda ghosting çekimini başaramamış arkadaş. X60'da bir VA panel ve 1 ms. Yani G5 alınmazsa bile X60 hayli hayli alınmaz. Bu bütçede de düzgün IPS panel yok, Response time ayarını normal ayar olan "faster" ayarına alırsan ghosting gidebilir.Aşırı ghosting sorunu var, almanızı önermem.
Hocam laptopda baktım ghosting var ama o kadar dikkat dağıtmıyor gibi. Ben FPS oyunları oynamıyorum genelde hikaye oyunları oynuyorum, çok göze batar mı yine de ?Alınmaz.
Ghosting çekimini başaramamış bile youtuber. Zaten ghosting bütün VA panel 1 ms monitörlerde yaşanabiliyor. Ghosting yok diyemem maalesef ama response time ayarını "faster" yaparak bu sorunu ortadan kaldırabilirsin. Sakın ama sakın GamePower alayım deme, sırf özelliği var diye uyduruk malzeme bir şey alma. Bir kez monitör alıyorsun, onu da uyduruk bir şey alma.Hocam laptopda baktım ghosting var ama o kadar dikkat dağıtmıyor gibi. Ben FPS oyunları oynamıyorum genelde hikaye oyunları oynuyorum, çok göze batar mı yine de ?
Gamepower alın gibi bir şey mi dedim nasıl bir kafa yaşıyorsunuz.VA panel olup 1 ms olan çoğu(neredeyse hepsi) monitörlerde ghosting durumu yaşanıyor, biliyoruz değil mi? Ek olarak videoda ghosting çekimini başaramamış arkadaş. X60'da bir VA panel ve 1 ms. Yani G5 alınmazsa bile X60 hayli hayli alınmaz. Bu bütçede de düzgün IPS panel yok, Response time ayarını normal ayar olan "faster" ayarına alırsan ghosting gidebilir.
Siz bu kafa ile sırf ghosting yapıyor diye LC24RG50F gibi modeller yerine GamePower aldırırsınız.
Dediğim gibi, her VA panel 1 ms monitörlerde yaşanılabilecek monitörler.Gamepower alın gibi bir şey mi dedim nasıl bir kafa yaşıyorsunuz.
Sadece çekim için demiyorum çok kişi şikayetçi bu konudan.