Sadece siyah yerlerde oluyor.Monitoru yeni aldım 1 aylikAlıntıyı görüntüle
Böyle sorun yaşıyormusun yoksa sadece siyahlarda mı oluyor
Şu monitörü almayın her seferinde bozuk yolluyolar ghosting, ölü piksel her şey var.Merhabalar,Samsung odyyses g5 va panel monitörüm video izlerken siyah yerlerde görüntü çok kötü oluyor,ekranda kırılmalar oluyor.Bunu nasil çözebilirim
Black smearing problemi yaşıyorsunuz yani monitörünüz siyahları gecikmeli aktarıyor. Hocam va panellerde böyle oluyor https://forum.modartpc.com/konu/monitor-siyah-renk-sorunu.3639/ modart forumda bunla ilgili konu açmıştımSadece siyah yerlerde oluyor.Monitoru yeni aldım 1 aylik
Msı 4k 144 hz va panel de bile vardıŞu monitörü almayın her seferinde bozuk yolluyolar ghosting, ölü piksel her şey var.
Teşekkür ederim musait zamanda bakacagimKablo bağlantını kontrol et. HDMI ise DP ile dene, ya da tam tersi. Ürünün support sayfasına giderek yeni firmware var ise güncelle.
Bilmiyorum bakmam lazimshadow boost açık mı?
Olu piksel yoktu,fiyatı uygun geldi ve 4k olduğu için almıştım.Memunum ama siyah videolarda bu şekilde denk geldiŞu monitörü almayın her seferinde bozuk yolluyolar ghosting, ölü piksel her şey var.