zod1641
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 60
- İsim
- Halit Berkutay Aydin
üstte dediğim gibi va panel 240hz aldım arkadaşlar kullandım deneyimlerimi paylaşayım öncelikle alırken alma va panel falan ghosting vesayre falan bir sürü bişeyler söylediler acayip korkmuştum takiii gelene kadar geldi kurdum açtım birkaç ayar çektim renkler vesayre öncelikle overdrive extreme bir altında ghosting resmen 0 gibi böyle videoyu 0.5 açtım baktım cismin arkasında ghost oluştu oluşmadı gibi ondan sonra renkler vesayre ayarlar çektiğim için böyle olmuş olabilir ama ıps panel bu renkleri bu şekil veremez 240hz yi dibine kadar hissediyorsun 1ms cihaz olsa test ederdim ama maalesef hdr kullanmanıza gerek bile yok açmayın derim ben kullanmıyorum bile renk ayarlarını yaptığım için akıcılık işlev şahane monitörün sadece özelliklerine bakarak almıştım smart tv olduğunu görmedim sdasdaad aldım bir geldi kumanda var dedim yaşadık tv de varmış aşırı keyifli bişey kötü yanları şu olabilir karanlığı ips e göre tam karanlık verdiği için oyunlarda karanlık yerde tam anlamıyla körsünüz gammayı açmanız lazım gerçek hayatta nasılsa öyle rdr2 gibi oyunlarda gözlerin siyaha alışması lazım curved olması yemede yanında yat diyim diyeceklerim bunlar sormak istediğniz bişey varsa sorun