🔥İndirim Samsung Odyssey G65B VA 27" 8.999 TL / 32" 10.199 TL

https://www.n11.com/urun/viewsonic-...hd-ips-led-monitor-62359390?magaza=mediamarkt şu monitör tık hızı kuponlarla 9400 bandına geliyor 500 tl daha verip IPS almak daha mı mantıklı acaba?

oyun oynama düşüncem yok daha çok film vs 2. monitör olarak. 32 inç bu paylaştığınızmı yoksa m7 4k 60hz + buds3 hediyeli. hemen hemen aynı fiyat

Öneriniz vardı hocam sizin bana: Asus TUF Gaming VG27AQML1A.
ASUS'tan önce şu çok önerileni de bir deneyeyim bakalım nasılmış, sipariş oluşturuyorum şimdi G65B. İkinci monitörüm flat ips. Umarım göze çok batmaz.
Bu monitör geldiğinde ölü piksel, ışık sızması dışında kontrol etmem gereken bir sorun var mı? VA panele sahip olmadım daha önceden. Ya da monitörde bazen karşılaşılan sorunlar varsa onların tespitini nasıl yapabilirim?

Epey puanı 73 daha yüksek bekliyordum ayrıca 1 temmuzda 9K ya düşmüş gösteriyor

Samsung eğitim indirimi ile bu fiyata düşüyor. Bu fiyatta resmen rakipsiz. Renk gamutu çok başarılı, VA olmasına rağmen ghosting yok ve VA olduğu için kontrastı yüksek.
5070ti / 9070xt sistemde sırıtır mı ya ? 70k falan sisteme verip 9k monitöre verilince bilemedim

Öneriniz vardı hocam sizin bana: Asus TUF Gaming VG27AQML1A.
ASUS'tan önce şu çok önerileni de bir deneyeyim bakalım nasılmış, sipariş oluşturuyorum şimdi G65B. İkinci monitörüm flat ips. Umarım göze çok batmaz.
Bu monitör geldiğinde ölü piksel, ışık sızması dışında kontrol etmem gereken bir sorun var mı? VA panele sahip olmadım daha önceden. Ya da monitörde bazen karşılaşılan sorunlar varsa onların tespitini nasıl yapabilirim?
Scanline çıkıyordu eskiden. Uzun zamandır şikayet görmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5070ti / 9070xt sistemde sırıtır mı ya ? 70k falan sisteme verip 9k monitöre verilince bilemedim
5070 ti ve 9070xt'nin hakkı 2k monitör, bu monitörde oled haricinde alabileceğiniz en güzel 2k monitörlerden birisi. Ederinin çok altında satılıyor zaten, 9k gibi düşünmeyin.

Scanline çıkıyordu eskiden. Uzun zamandır şikayet görmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5070 ti ve 9070xt'nin hakkı 2k monitör, bu monitörde oled haricinde alabileceğiniz en güzel 2k monitörlerden birisi. Ederinin çok altında satılıyor zaten, 9k gibi düşünmeyin.
scanline denilen şey siyahların çamurlaşması mı ?

ne gibi durumlarda oluyor bu 5 günde 2 tane aldım ölü piksel çıktı diye yolladım. ekstrem durumlarda mı çıkıyor bu problem yoksa direkt çıkıyor mu ?
Ölü piksel gibi şansa bağlı bir durum. Eskiden arada bir şikayet görüyordum ama sonradan minimize ettiler galiba, çünkü bir süredir hiç şikayet görmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,012
Üyeler
183,044
Son üye
cag00
Geri