🔥İndirim Samsung Odyssey G65B VA 27 İnç 240 Hz 11.499 TL - Vade Farksız 3 Taksit

Elimde 27 inç Wiewsonic 144 Hz QHD IPS var geçmeye değer mi ki ?
Değer elbette kalite farkı var arada bu fiyata bu kaliteyi bulacağınızı hiç sanmıyorum. Elinizdekinden memnunsanız o başka.
Oled fiyatı da iyi bu arada fiyatlar artıyorken düşünülebilir. Oled kalitesi başka bir seviye tabi günün sonunda.

Akıllı monitör bu arada G65B, PC açmadan istenirse Netflix, Youtube, Prime, Disney vs izleyebilirsiniz.
Kullanım konforu da var monitörün.

Değer elbette kalite farkı var arada bu fiyata bu kaliteyi bulacağınızı hiç sanmıyorum. Elinizdekinden memnunsanız o başka.
Oled fiyatı da iyi bu arada fiyatlar artıyorken düşünülebilir. Oled kalitesi başka bir şey tabi günün sonunda.

Akıllı monitör bu arada G65B, PC açmadan istenirse Netflix, Youtube, Prime, Disney vs izleyebilirsiniz.
Teşekkürler , bakayım tekrar. Başka öneri var mı OLED olarak onlara da bakayım.

Buna ne demeli ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oled fiyatı da iyi bu arada fiyatlar artıyorken düşünülebilir. Oled kalitesi başka bir seviye tabi günün sonunda.

En sonki nasıl ? Değer mi o fiyata sence.

Ekler

• IMG_0790.webp
    IMG_0790.webp
    70.2 KB · Hit: 69
Teşekkürler , bakayım tekrar. Başka öneri var mı OLED olarak onlara da bakayım.
benim bildiğim bu bütçede yok hocam
Buna ne demeli ?
En sonki nasıl ? Değer mi o fiyata sence.
Sim racing için daha uygun bu monitör. 3'lü monitörü bir araya getirenler için. Film-dizi keyfi diye bir şey kalmıyor gerçekten. Oyun da oynanmıyor.
Sim racing ve belki Fifa tarzı oyunlar keyif verir max. Diğer oyunlarda vs keyif alan var mı sormak lazım.
Curved olmasaydı belki düşünülürdü hiç sevmem Curved.
1000R çok değil gerçekten oynarken çok iyi odaklıyor. Sadece bu ekrandan sonra düz ekrana bakınca, düz ekranın göbeği şişikmiş hissi veriyor :D
Bende öyle olmuştu başlarda, sonra akıl tutulmam geçti bir şekilde :D

benim bildiğim bu bütçede yok hocam

Sim racing için daha uygun bu monitör. 3'lü monitörü bir araya getirenler için. Film-dizi keyfi diye bir şey kalmıyor gerçekten. Oyun da oynanmıyor.
Sim racing ve belki Fifa tarzı oyunlar keyif verir max. Diğer oyunlarda vs keyif alan var mı sormak lazım.

1000R çok değil gerçekten oynarken çok iyi odaklıyor. Sadece bu ekrandan sonra düz ekrana bakınca, düz ekranın göbeği şişikmiş hissi veriyor :D
Bende öyle olmuştu başlarda, sonra akıl tutulmam geçti bir şekilde :D
İyice bakayım ya , şimdi geçesim filan yok da aklıma yatarsa fiyatlar artmadan alırım en kötü.

Bu nasıl fiyat politikası. G61SD kamu indirimiyle 17.999tl, eğitim indirimiyle 20.999tl, normal fiyatı 29.499tl. 17.999tlye satarken % kaç kar ile satıyor acaba.

Curved olmasaydı belki düşünülürdü hiç sevmem Curved.
Benim de almama sebeplerim curved olması ve görüş açısı, koltukta çok yayılarak oturuyorum bazen, o zaman VA görüş açısı çok rahatsız edici oluyor sürekli monitörü indir kaldır eğ çevir uğraşmak istemediğimden ve curved sevmediğimden IPS alıcam ben de. Yoksa canavar gibi monitör.

black smearing olmayan VA panel yok
Şu yazıya nasıl uyarı verebiliyorsunuz anlamıyorum. Uyarı veren baktı mı acaba sıfır black smearing va panel monitör diye bir şey var mıymış? Yok. Baksa görecek. En iyi fast va rapid va her neyse en iyisi olsun ortalama bir ips'e göre daha fazla black smearing yapıyor. Ha black smearing'in oyuna etkisi tartışılır ama koyu modda okuma yaparken baş dönmesi yapıyor basbayağı. Va mı ips mi o mu bu mu iyi diye yazmıyorum. Doğru bilgiye "yanlış bilgilendirme" uyarısı vererek yanlış bilgiyi modlar vermiş. Sabredip okuyanlara tşkler.

Kamu personeliyim , iş ortağıyız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu nasıl ?
32 inç bence 2k için uygun değil. Pikselleri biraz belirgin oluyor. Ama 1080p 27 inç kadar da çamur değil. Sana kalmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,285
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri