Samsung Odyssey G70D monitör alınır mı?

Feoxiles

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
20.000
Merhabalar, model numarası LS27DG702EUXUF (Kısa adı G70D) olan Samsung’un 2025 model Odyssey G7 27 inç 4K 144 Hz oyuncu monitörünü almayı düşünüyorum. Monitörün hoparlörü olması ve Tizen işletim sistemi ile gelmesi benim için büyük bir artı. Çünkü monitörü tek başına kullanıp bir şeyler izleme gibi bir durumum da olabilir. Monitöre çoğunlukla PS5 bağlayacağım, konsolun etinden sütünden tamamen faydalanmak için bu monitörü almayı düşünüyorum. RTINGS’in incelemesinde karanlık yerlerde Edge LED aydınlatmadan dolayı parlaklık kalıyor diyorlar ama konsollar ile kullanacaksanız 10 numara monitör demişler. Normalde 27 inçin fiyatı Samsung’un sitesinde 20 bin civarı ama öğrenci indirimi uygulayınca 13.800’e düşüyor. Sizce bu fiyata değer mi? Bu monitör yerine 4K 144 Hz VRR destekli hangi monitörleri önerirsiniz? Bütçem 20.000₺, o fiyata kadar çıkabilirim.
Bir de son olarak aynı monitörün 32 inç versiyonu da var. O da öğrenci indirimi ile 17.500 civarına denk geliyordu. Kağıt üstünde ekran boyutu hariç bütün özellikleri aynı. Alanım küçük olduğu için 27 inç almak istiyorum. Sizce bu iki modelden hangisini seçmeliyim?

Geri