hareketli sahneleri olan bir oyunu 100 fps üstünde oynayınca geçişteki kaymayı fark ediyorsun ama sakin bir oyun oynarken çok efsane oluyorbu paraya üzmez.
açıkçası bu monitör hem içerik tüketmek hemde konsol oyunları için biçilmiş kaftan bence.hareketli sahneleri olan bir oyunu 100 fps üstünde oynayınca geçişteki kaymayı fark ediyorsun ama sakin bir oyun oynarken çok efsane oluyor
kesinlikle katılıyorum 8 ay kadar bi zamandır hikayeli oyunlar ve fim dizi tarzı içerik tüketimleri için kullanıyorum oldukça keyifli oluyoraçıkçası bu monitör hem içerik tüketmek hemde konsol oyunları için biçilmiş kaftan bence.
konsolu olupta böyle bi montör bu paraya alınır. ha oyun kanadında scale edip görüntüyü küçülterekte oynanır sanıyorum.
samsung'un monitörlerini beğeniyorum üst düzey monitörlerde sorun çıkmıyor. samsung paraya göre panel üreten bi firma zaten.
netflix'ten romantik bi film açıp izletirsen ses etmez. Çiçeği unutma
kızma ama abla enseye bı saplak atar napıyon sen derŞaka bir yana çoğunlukla FPS oynuyorum (BF,CALL OF) şimdi yakın zamanda fifa çıkacak 1 sene ona sararız ekiple alınır mı? 24 inç birde 27 inç 2 tane monitörün ortasına haşırt diye bunu koysam Sonra hanımada bi şarap açsam nasıl olur
kızma ama abla enseye bı saplak atar napıyon sen der
Yiyecek ekmeğimiz varmış diyelim o zaman bir daha ki risklere artıkindirim bitti.
17 kya bı satıcıda var ılla alacam dıyosanızYiyecek ekmeğimiz varmış diyelim o zaman bir daha ki risklere artık
Valla kanıma girme bak hanıma seni ispiyonlarım zorla aldırtıyor bana diye bütün suçu sana atarım17 kya bı satıcıda var ılla alacam dıyosanız