Neler Yeni

Samsung Odysssey G4'de ghosting problemi var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir Arslan
Bütçe
8900
Merhabalar,
Samsung G4 modelinde ghosting varmıdır? rekabetçi oyunlar oynuyorum.Eğer varsa oynayışımı ne kadar etkiler?
Bu videonun 2:12 saniyesinden itibaren ghosting testi yapılıyor.Sizce bu monitörde ghosting varmıdır? Ghosting olan bir monitör almak istemiyorum.

vsVens

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Benim bildiğim G3 ve G5te böyle bir sorun vardı. G4te böyle bir şey hiç duymadım.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,594
İsim
kadir
ben aktif kullanıyorum çok çok az seviyede.
alınır fiyatına göre iyi monitör.

Senerr

80+ Bronze
Merhabalar,
Samsung G4 modelinde ghosting varmıdır? rekabetçi oyunlar oynuyorum.Eğer varsa oynayışımı ne kadar etkiler?
Bu videonun 2:12 saniyesinden itibaren ghosting testi yapılıyor.Sizce bu monitörde ghosting varmıdır? Ghosting olan bir monitör almak istemiyorum.
Samsung Odyssey G3 monitörü VA panel teknolojisinin de dezavantajlarından dolayı yüksek gecikme ve renkten renge tepki süresinin, örneğin gtg (grey to grey) griden griye geçiş süresinin 20 ms seviyesinden yüksek olması sebebinden dolayı ghosting, blurr gibi izler ufo testte çıkar. Samsung Odyssey G4 ise hızlı bir IPS panel kullanmakta yani G4'te yok karıştırmayın. G4'ün gtg değerleri falan 7 8 ms civarı ve altında muhtemelen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung Odyssey G3 ile Odyssey G4 çok yakın malzeme kalitesine sahip hatta G3'te joystick kontrol vardır. Tasarımları bile birbirine çok benzer karıştırılması elzemdir ama G4'te gysnc etiketi olması yani resmi gsync desteği olması yanı sıra paneli çok daha kaliteli diyebiliriz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung Odyssey G3 monitörü VA panel teknolojisinin de dezavantajlarından dolayı yüksek gecikme ve renkten renge tepki süresinin, örneğin gtg (grey to grey) griden griye geçiş süresinin 20 ms seviyesinden yüksek olması sebebinden dolayı ghosting, blurr gibi izler ufo testte çıkar. Samsung Odyssey G4 ise hızlı bir IPS panel kullanmakta yani G4'te yok karıştırmayın. G4'ün gtg değerleri falan 7 8 ms civarı ve altında muhtemelen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung Odyssey G3 ile Odyssey G4 çok yakın malzeme kalitesine sahip hatta G3'te joystick kontrol vardır. Tasarımları bile birbirine çok benzer karıştırılması elzemdir ama G4'te gysnc etiketi olması yani resmi gsync desteği olması yanı sıra paneli çok daha kaliteli diyebiliriz.
ben aktif kullanıyorum çok çok az seviyede.
alınır fiyatına göre iyi monitör.
Peki rekabetçi oyunlarda ufakta olsa ghosting sorunu etkilermi?Bu monitörü rekabetçi oyunlar için rahatlıkla alabilirmiyim?

Senerr

80+ Bronze
Peki rekabetçi oyunlarda ufakta olsa ghosting sorunu etkilermi?Bu monitörü rekabetçi oyunlar için rahatlıkla alabilirmiyim?
Samsung Odyssey G4 bir IPS panelin verebileceği en hızlı tepki süresine sahip e spor oyunları için rahatlıkla önerilebilecek nadir monitörlerdendir. Az ghosting bir ekran oled değilse her ekranda olur ama her insan gözü bunu göremez en azından bu monitör (Odyssey G4) hızlı olduğu için durum bu ancak G3 gibi VA panellerde daha farklı bir durum var. Va panele sahip monitörler bu bütçe içinde e spor için önerilmezler.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ghosting her monitör de olur sadece oranları değişir. 240hz Samsung bir monitör de çok sorun yaşayacağını sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,238
Üyeler
170,326
Son üye
ecopirin
Top Bottom