Samsung Galaxy S serisi olarak kafam 21 FE, 23 FE var bu band da bir telefon almak istiyorum, çok oyun oynayan birisi değilim telefonda ama ekran hz, sarj süresine 1 günü rahatça çıkarsın güzel olur. Öneriniz var mı
Bütçeni biraz arttırırsan S23 al geç. Ama o fiyatlara çıkamıyorsan S23 FE işini görecektir.Samsung Galaxy S serisi olarak kafam 21 FE, 23 FE var bu band da bir telefon almak istiyorum, çok oyun oynayan birisi değilim telefonda ama ekran hz, sarj süresine 1 günü rahatça çıkarsın güzel olur. Öneriniz var mı
Hocam bütçe belli değilde fazla çıkmak istemiyorum, aşağı yukarı 20bin felan.Bütçen nedir ?
Çok güzel telefonda çok pahalı be hocam...Bütçeni biraz arttırırsan S23 al geç. Ama o fiyatlara çıkamıyorsan S23 FE işini görecektir.
Öğrenciysen samsungun sitesinde eğitim indirimiyle al 20 küsüre geliyor ayrıca takip et yüzde 5 indirim veriyorHocam bütçe belli değilde fazla çıkmak istemiyorum, aşağı yukarı 20bin felan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok güzel telefonda çok pahalı be hocam...
Hangisi hocamÖğrenciysen samsungun sitesinde eğitim indirimiyle al 20 küsüre geliyor ayrıca takip et yüzde 5 indirim veriyor
Hocam sarj süresi nasıl 1 günü çıkarıyor mu böyle işte birkaç saat müzik birkaç saat telefon görüşmelerindeS21 FE Modeli kullanıyorum çıkar çıkmaz almıştım. Çok memnunum kamera performansı İphone 13'ten iyi arkadaşımla sürekli kıyaslama yapıyoruz ve telefon adeta akıyor. Kötü yanı bu modelin arkası plastik olduğundan elde verdiği his kötü s22 veya 23 alabilirsiniz tavsiyemdir
2022 Şubatta aldım 1 günü rahat çıkarıyorHocam sarj süresi nasıl 1 günü çıkarıyor mu böyle işte birkaç saat müzik birkaç saat telefon görüşmelerinde
S23 fe 20.400 s21 fe 17200Hangisi hocam
Araştırıyorum 21 FE daha iyi gibi duruyor kamera ve işlmeci performans üstünlüğü var bir tık2022 Şubatta aldım 1 günü rahat çıkarıyor
Hocam bu kadar fiyat farkı var ama telefonların arasında çok fark yok S21 FE dahha iyi gibi duruyor.S23 fe 20.400 s21 fe 17200