Haklısın hocam hahaSamsung garanti var ise yakınlarda oraya git. Yan sanayi taktırma kesinlikle. Samsung yan sanayi ekranlar çok dandik. telefoncuya orijinal mi diye sorma her zaman orijinaldirYaptırmam dersen A54 ve A34 yerini tutar
Samsung Bayi demek istedim. Orada fiyatlar normal telefoncu ile aynı tutuyorlar gibi geldi bana oraya git konuş direk. Bari ürün orijinal direk takarlar.Haklısın hocam hahagarantisi yok
DIŞARDA hiçbirine güvenme hocam arkadaşında dediği gibi asla orijinal takılmaz çok nadirdirAnladım hocam teşekkür ediyorum. Araştırdım İstanbul da varmış 4 790 TL fiyat önerdi sence 4000 TL verip yaptırmak mantıklı mı![]()
eskiden dayım yapardı bu işi o zaman samsungtan j7 prime ekranları alıyordu şimdi öyle bir durum yok sanırsamAnladım hocam teşekkür ediyorum. Araştırdım İstanbul da varmış 4 790 TL fiyat önerdi sence 4000 TL verip yaptırmak mantıklı mı![]()
Hocam S10 e yi aratmıcak bir telefon önerir misin Samsung olursa çok sevinirimDIŞARDA hiçbirine güvenme hocam arkadaşında dediği gibi asla orijinal takılmaz çok nadirdir
Mesaj otomatik birleştirildi:
eskiden dayım yapardı bu işi o zaman samsungtan j7 prime ekranları alıyordu şimdi öyle bir durum yok sanırsam
hocam arkadaşın yukarda önerdiklerinden başka alternatif yok samsung tarafında benim bu aralar telefonlarla aram iyi değil bilmiyorum piyasada ne var ekstra konu açarsan daha sağlıklı olurHocam S10 e yi aratmıcak bir telefon önerir misin Samsung olursa çok sevinirim
Hocam teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuzu için <3hocam arkadaşın yukarda önerdiklerinden başka alternatif yok samsung tarafında benim bu aralar telefonlarla aram iyi değil bilmiyorum piyasada ne var ekstra konu açarsan daha sağlıklı olur
rica ederim hocam iyi forumlarHocam teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuzu için <3