Genelde android telefonlar 3 sene sonra falan sapıtmalara başlıyor. Zaten geneli 2-3 sene büyük güncelleme alıyor.Arkadaşlar Samsung Galaxy s20 fe almayı düşünüyorum yılbaşında kaç sene gideri var sizce ( snapragonlu modeli) mobil oyun oynayan birisi değilim
3 yıl boyunca güncelleme alacak bir telefon zaten işlemciside iyi, iyi idare eder 4-5 sene temiz kullanımda giderArkadaşlar Samsung Galaxy s20 fe almayı düşünüyorum yılbaşında kaç sene gideri var sizce ( snapragonlu modeli) mobil oyun oynayan birisi değilim
Birde iPhone 11 ile s20 fe arasında kalmıştım ama s20 fe tokatlıyor ekran amoled işlemci güzel batarya iyi tasarım iyi yedek parçası ucuz o yüzden Samsung tercih ettim ama kaç sene gideri var diye merak etmiştim3 yıl boyunca güncelleme alacak bir telefon zaten işlemciside iyi, iyi idare eder 4-5 sene temiz kullanımda gider
4 sene rahat kullanırsın, temiz kullanırsan.Birde iPhone 11 ile s20 fe arasında kalmıştım ama s20 fe tokatlıyor ekran amoled işlemci güzel batarya iyi tasarım iyi yedek parçası ucuz o yüzden Samsung tercih ettim ama kaç sene gideri var diye merak etmiştim
iphone 11 alabiliyosan al ios çok stabil bir yazılım samsungdan daha fazla dayanırBirde iPhone 11 ile s20 fe arasında kalmıştım ama s20 fe tokatlıyor ekran amoled işlemci güzel batarya iyi tasarım iyi yedek parçası ucuz o yüzden Samsung tercih ettim ama kaç sene gideri var diye merak etmiştim