Neler Yeni

Samsung s20fe kaç sene gideri var

TheRio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
arda bosnak
Bütçe
5
Arkadaşlar Samsung Galaxy s20 fe almayı düşünüyorum yılbaşında kaç sene gideri var sizce ( snapragonlu modeli) mobil oyun oynayan birisi değilim

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Arkadaşlar Samsung Galaxy s20 fe almayı düşünüyorum yılbaşında kaç sene gideri var sizce ( snapragonlu modeli) mobil oyun oynayan birisi değilim
Genelde android telefonlar 3 sene sonra falan sapıtmalara başlıyor. Zaten geneli 2-3 sene büyük güncelleme alıyor.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
3 yıl boyunca güncelleme alacak bir telefon zaten işlemciside iyi, iyi idare eder 4-5 sene temiz kullanımda gider

TheRio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
arda bosnak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 yıl boyunca güncelleme alacak bir telefon zaten işlemciside iyi, iyi idare eder 4-5 sene temiz kullanımda gider
Birde iPhone 11 ile s20 fe arasında kalmıştım ama s20 fe tokatlıyor ekran amoled işlemci güzel batarya iyi tasarım iyi yedek parçası ucuz o yüzden Samsung tercih ettim ama kaç sene gideri var diye merak etmiştim

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Birde iPhone 11 ile s20 fe arasında kalmıştım ama s20 fe tokatlıyor ekran amoled işlemci güzel batarya iyi tasarım iyi yedek parçası ucuz o yüzden Samsung tercih ettim ama kaç sene gideri var diye merak etmiştim
4 sene rahat kullanırsın, temiz kullanırsan.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
iphone 11 alabiliyosan al ios çok stabil bir yazılım samsungdan daha fazla dayanır

Top Bottom