samsung S21 FE 17.000 TL alınır mı?

poco x6 pro düşünmezsen alınabilir

poco x6 nın kabaca artıları eksileri nedir hocam? neden tercih etmeliyim veyahut etmemeliyim?
daha yeni, işlemcisi daha güçlü, hafızası daha fazla falan kamera olarak da tam emin değilim ama genel olarak böyle

S21 Fe Exynos işlemcili olanını kullanıyorum. Günlük kullanımda işimi yeterince görüyor. Yanlışım yoksa son Android güncellemesini alacak. Cihazdan memnunum. Adaptörle beraber yazın 15000 TL'ye almıştım ama bütçen 20000 TL civarıysa daha iyi alternatiflerin olacağını düşünüyorum.

daha yeni, işlemcisi daha güçlü, hafızası daha fazla falan kamera olarak da tam emin değilim ama genel olarak böyle
Kamera Olarak S21 Önde Hocam .

S21 Tek Eksi Yanı Batarya Harici Güzel .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S21 Fe Exynos işlemcili olanını kullanıyorum. Günlük kullanımda işimi yeterince görüyor. Yanlışım yoksa son Android güncellemesini alacak. Cihazdan memnunum. Adaptörle beraber yazın 15000 TL'ye almıştım ama bütçen 20000 TL civarıysa daha iyi alternatiflerin olacağını düşünüyorum.
Emre Hocam A34 5G'den S21 FE'ye Geçmeye Değer Mi Sence ?

poco x6 nın kabaca artıları eksileri nedir hocam? neden tercih etmeliyim veyahut etmemeliyim?
Güçlü işlemci güzel ekran hızlı veri aktarımı ortalama kamera

20 ye S23FE alın S21FE .ok pahalandı.

Kamera Olarak S21 Önde Hocam .

S21 Tek Eksi Yanı Batarya Harici Güzel .

Emre Hocam A34 5G'den S21 FE'ye Geçmeye Değer Mi Sence ?
O telefona da bakmıştım o zamanlar fiyatı 10000 TL küsürlerdeydi. O zamanlar almışken en iyisini alayım dedim, bu S21 Fe'yi tercih etmiştim. İşlemci farkı var cihazlarda. 1-2 sene sonra cihazı değiştireceksen bence geçmene gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,410
Üyeler
184,448
Son üye
erencan60
Geri