Neler Yeni

Samsung s21 vs Xiaomi 11T

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
okr
İphone dan geçiş yapacağım se 2020 den beş para etmez bir daha para hayatta vermem iphoneye.
se 2020 giriş seviyesi sayılabilecek apple'ın ürettiği değişik bir telefon, 11 bin tl ye iPhone 11 bakılabilir.

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Android tarafında en gğnceli senin yararına olacaktır s21 premium kullanım ömründen 1 yıl eksiltti bile, ortalama 2 3 yıl arası kafa rahat kullanırsın sonra güncellemeler yazılımlar birer birer gelmemeye başlar ve tarihin tozlu raflarında yerini alır o telefon da. ikinci elde zaten çok sert düşüyor. Ben android kullanıyo olsaydım tepe modellere hiç yönelmez garantisi bitmeden telefon değiştirirdim

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
hocam android telefon almak o masrafı maksimum 4 senede bir tekrarlamaya neden olacaktır fakat 6s bile şu dönem xiaominin samsungun bir çok telefonundan daha sağlam çalışıyordur sizin yerinizde olsaydım biraz üstüne koymaya çalışıp 13 alırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikinci el 13 tabi

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
hocam android telefon almak o masrafı maksimum 4 senede bir tekrarlamaya neden olacaktır fakat 6s bile şu dönem xiaominin samsungun bir çok telefonundan daha sağlam çalışıyordur sizin yerinizde olsaydım biraz üstüne koymaya çalışıp 13 alırdım

ikinci el 13 tabi
Hocam kesinlikle almayacağım isterse 2 yıl kalsın iphone bir daha tercih etmeyeceğim.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Hocam kesinlikle almayacağım isterse 2 yıl kalsın iphone bir daha tercih etmeyeceğim.
o halde bir şey diyemeyeceğim androidden kopalı çok oldu xiaomilerde de yavaşlama var annemin telefonundan biliyorum tek diyebileceğim bu

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
o halde bir şey diyemeyeceğim androidden kopalı çok oldu xiaomilerde de yavaşlama var annemin telefonundan biliyorum tek diyebileceğim bu
Xiaomiden vazgeçtim hocam kamerası çamur gibi birde yazılımı kötüymüş o yüzden bulaşmayacağım.

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Yani 10 bin TL vereceğim kamerası yazılımı çamur olucak 1 nesil geri başlarım daha iyi s21 kamerası bin kat hatta.
s21 alın bence de ya en azından bilindik markanın ürünü f/p diye amd alıyor insankar bi ton sıkıntı çekiyorlar telefon konusunda da xiaomi bu olayın baş temsilcilerinden

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
s21 alın bence de ya en azından bilindik markanın ürünü f/p diye amd alıyor insankar bi ton sıkıntı çekiyorlar telefon konusunda da xiaomi bu olayın baş temsilcilerinden
Peki hocam doğum gününe özel indirim yapıyorlarmı.

İndirim ne zamanları yapılıyor biliyormusunuz.

Son düzenleme:
Top Bottom