Neler Yeni

Samsung S23 Alınır Mı ?

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
Anlatır mısın biraz, eksileri neler. Fotoğraf kalitesi nasıl, instagramda paylaştığın fotoğraflar ile kamera uygulamasından çektiğin görüntüler arasında çok fark var mı?

Videolar'da aynı şekilde.

Pil süresi nasıl, ekran görüntüleri ile paylaşır mısın ?

Nasıl bir kullanıcısın. Ne ağırlıklı kullanıyorsun.

En son güncelleme ile kamera nasıl oldu ?

Hiç İphone 13 yada 14 ile karşılaştırma şansın oldu mu?
Valla 3 gündür kullanıyorum o kadar ayrıntılı şuan için karşılaştırma yapmadım ama kamerasından falan memnunum sarj olarak başta korkuyodum ama 1,5 güne yakın gidiyor sürekli kullandığım halde sosyal medyayı çok kullanıyorum oyun vs oynamadığım için o anlamda test edemedim biraz daha kullanıp bu sorularına daha iyi cevap verebilirim şuan için sorarsan gayet memnunum öneririm

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Valla 3 gündür kullanıyorum o kadar ayrıntılı şuan için karşılaştırma yapmadım ama kamerasından falan memnunum sarj olarak başta korkuyodum ama 1,5 güne yakın gidiyor sürekli kullandığım halde sosyal medyayı çok kullanıyorum oyun vs oynamadığım için o anlamda test edemedim biraz daha kullanıp bu sorularına daha iyi cevap verebilirim şuan için sorarsan gayet memnunum öneririm
Pil kullanım istatistikleri ekranını ss atabilir misin ?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Hocam telefondan memnun musunuz? Kamera sorunu düzeldi mi? Çünkü kamera sorununun yazılımsal olduğu ve kamera güncellemesi çıkacağı söylendi.Şuan bu fiyat bandında iphone 14'ü geçen tek telefon sanırım o yüzden bunu almak istiyorum.Sadece bataryadan yana tedirginliğim var çünkü bataryası diğer telefonlara göre bir tık düşük sanırım.

Top Bottom