Zam gelebilir mi 1-2 hafta içerisine?alınır ben ilk çıktığı gün almıştım. alan kişilerin yüzde 99 u memnun. 128 ile 256 arasında ufs hız farkı var gündelik kullanımda farketmezsin ama mümkünse 256 alman daha mantıklı olur. fiyat olarakta daha fazla zamlanmadan alınır bence 26 ya çıkış yaptı 23 e kdr düştü sanırım. kendi sitesinde 30 şuan
22-25 arasıFiyat bandını göremedim ben ama?
daha yeni geldi sanmıyoprum ama ülke malum piyasa malum beklememk gerek hiçbirşey içinZam gelebilir mi 1-2 hafta içerisine?
Mesaj otomatik birleştirildi:
22-25 arası
Telefondan memnun musunuz peki? Ve telefonun şarj olma süresini bulamadım ne kadarda tam şarj oluyor?daha yeni geldi sanmıyoprum ama ülke malum piyasa malum beklememk gerek hiçbirşey için
Güzel telefon, yenur. Hız farkını hissedebilir misin bilmem ama ben 256Gb dan yanayım.Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu fiyat bandında S23 alınır mı? Ve 128 GB ile 256 GB arasında hız farkı çok olur mu? Bir depolama teknolojisi varmış sanırım.
Fiyat farkı artıyor işte.128 sıfırı en ucuz 22.500. 2.el piyasasında 2 aylık cihaz 256 gb 20.000 civarında.256GB sıfırı ise 24.000'den başlıyor ortalama.Güzel telefon, yenur. Hız farkını hissedebilir misin bilmem ama ben 256Gb dan yanayım.
ben memnunum. genelde yavaş şarj ediyorum ben. hatta gece kablosuz şarja bırakıyorum saatle kulaklıkla birlikte. hızlı şarj açarsan genelde 1 saat 10dk 20 dk arası diyebilirim. hızlı şarjla işim olmaz pek günümü rahat rahat çıkarıyo geceleri şarjda hep. yoğun kullanan biri değilim mobil veride 6 saat görüyorum bekleme süresi 18 saat filan da o var. 8 saatti rahat görenler de var.Telefondan memnun musunuz peki? Ve telefonun şarj olma süresini bulamadım ne kadarda tam şarj oluyor?
Anladım teşekkür ederimben memnunum. genelde yavaş şarj ediyorum ben. hatta gece kablosuz şarja bırakıyorum saatle kulaklıkla birlikte. hızlı şarj açarsan genelde 1 saat 10dk 20 dk arası diyebilirim. hızlı şarjla işim olmaz pek günümü rahat rahat çıkarıyo geceleri şarjda hep. yoğun kullanan biri değilim mobil veride 6 saat görüyorum bekleme süresi 18 saat filan da o var. 8 saatti rahat görenler de var.