JackRyan
80+ Silver
Fiyat farkıda çok iyiS24 ultrada çok iyi
öyle de instaya bi reels atarken hala android olduğu için berbat sıkıştırıp atıyor maalesef.Samsungun yapmış olduğu en iyi telefon bu olabilir. Bir telefondan isteyebileceğiniz herşeyi bulunduruyor. İşlemcisi sorunsuz.
Ekranıyla ilgili kronik bir sorunu oldugunu duydum. Kumlanma mı oluyomuş neymiş öyle bişey. Ama benim favorum s23 ultraS24 ultrada çok iyi
Yapacak bisey yok malesef. Ben zaten reels meels paylaşan biri değilim. S23 var bende arada hikaye felan atıyorum gayet net paylaşıyor Instagramda. Bana yetiyoröyle de instaya bi reels atarken hala android olduğu için berbat sıkıştırıp atıyor maalesef.
s21 fe var bende. drive'a atıp projeyi sonra tele indirip öyle atıyorum. instagram android'e üvey evlat muamalesi çekmeye devam ediyor sıfr bu yüzden gidip ipone alacağım da vereceğim paraya acıyorum yerimde duruyorumEkranıyla ilgili kronik bir sorunu oldugunu duydum. Kumlanma mı oluyomuş neymiş öyle bişey. Ama benim favorum s23 ultra
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapacak bisey yok malesef. Ben zaten reels meels paylaşan biri değilim. S23 var bende arada hikaye felan atıyorum gayet net paylaşıyor Instagramda. Bana yetiyor
Androidde çok model var biraz da buna bağlıyorlar sorunu.s21 fe var bende. drive'a atıp projeyi sonra tele indirip öyle atıyorum. instagram android'e üvey evlat muamalesi çekmeye devam ediyor sıfr bu yüzden gidip ipone alacağım da vereceğim paraya acıyorum yerimde duruyorum
S23 ve 24 ailesinde anlaşma yapıldı hocam, Hala bi iphone etmeyebilir ama eskisinden çok çok daha iyi şuandaöyle de instaya bi reels atarken hala android olduğu için berbat sıkıştırıp atıyor maalesef.
Güzel cihaz ama almam, ikinci elde iphone yüzde 25-30 değer kaybederken samsung yüzde 50-55 değer kaybediyor samsungu daha çok seven biri olarak bu tip bi telefonu yakın zamanda alıcağım ve zorunlu olarak iphone 15 serisi bi model tercih ediceğim