Neler Yeni

🔥İndirim Samsung S23 Ultra 256GB 45,499₺🔥🔥

JackRyan

80+ Silver

1000137468.jpg

GirayHan

80+ Platinum

GirayHan

80+ Platinum
Samsungun yapmış olduğu en iyi telefon bu olabilir. Bir telefondan isteyebileceğiniz herşeyi bulunduruyor. İşlemcisi sorunsuz.
öyle de instaya bi reels atarken hala android olduğu için berbat sıkıştırıp atıyor maalesef.

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
S24 ultrada çok iyi😅
Ekranıyla ilgili kronik bir sorunu oldugunu duydum. Kumlanma mı oluyomuş neymiş öyle bişey. Ama benim favorum s23 ultra 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

öyle de instaya bi reels atarken hala android olduğu için berbat sıkıştırıp atıyor maalesef.
Yapacak bisey yok malesef. Ben zaten reels meels paylaşan biri değilim. S23 var bende arada hikaye felan atıyorum gayet net paylaşıyor Instagramda. Bana yetiyor 🙂

GirayHan

80+ Platinum
Ekranıyla ilgili kronik bir sorunu oldugunu duydum. Kumlanma mı oluyomuş neymiş öyle bişey. Ama benim favorum s23 ultra 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapacak bisey yok malesef. Ben zaten reels meels paylaşan biri değilim. S23 var bende arada hikaye felan atıyorum gayet net paylaşıyor Instagramda. Bana yetiyor 🙂
s21 fe var bende. drive'a atıp projeyi sonra tele indirip öyle atıyorum. instagram android'e üvey evlat muamalesi çekmeye devam ediyor sıfr bu yüzden gidip ipone alacağım da vereceğim paraya acıyorum yerimde duruyorum :D

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
s21 fe var bende. drive'a atıp projeyi sonra tele indirip öyle atıyorum. instagram android'e üvey evlat muamalesi çekmeye devam ediyor sıfr bu yüzden gidip ipone alacağım da vereceğim paraya acıyorum yerimde duruyorum :D
Androidde çok model var biraz da buna bağlıyorlar sorunu.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
Ömer Murat KARACA
S23 ve 24 ailesinde anlaşma yapıldı hocam, Hala bi iphone etmeyebilir ama eskisinden çok çok daha iyi şuanda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,150
Üyeler
159,581
Son üye
MarcelGerard7
Top Bottom