Neler Yeni

🔥İndirim Samsung S24 32.499 TL 🔥🔥🔥🔥

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Birol Olcaytürkan
ABİLER size bir soru bu fiyata yurtdışı s24 ultra mı s24 TR Mİ
Ben bir önceki Samsung Note 10 plus 5G 512 GB telefonumu yurtdışı root'lu kullandım. Bir daha root'lu telefon kullanmamaya yemin ettim. Çoğu bankacılık uygulamalarında sorun yaşadım. Bazıları kabul etmiyorlardı. İstanbul kart uygulaması da öyle. NFC özelliği bir çalışıyor bir çalışmıyordu. Şebeke sorunu oldu. Bir kaç kez yeniden yazılım attırmak zorunda kaldım.

BabaVoss7

80+ Silver
Exynos la bi problemim yok şahsen. Ama ultraya koyup diğerlerine koymaz isen ülkeye göre farklılık yaparsan kıllanır almam şahsen ne olursa olsun. O yüzden s25 bekliyorum. Exynos hepsinde gelirse alırım heralde. S23 çok güzel hala ilk günkü gibi ama bi ultra denemek istiyorum bende.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Ben bir önceki Samsung Note 10 plus 5G 512 GB telefonumu yurtdışı root'lu kullandım. Bir daha root'lu telefon kullanmamaya yemin ettim. Çoğu bankacılık uygulamalarında sorun yaşadım. Bazıları kabul etmiyorlardı. İstanbul kart uygulaması da öyle. NFC özelliği bir çalışıyor bir çalışmıyordu. Şebeke sorunu oldu. Bir kaç kez yeniden yazılım attırmak zorunda kaldım.
Rootlu cihaz kullanılmaz zaten. Server kayıt ile root mevzusu çok ayrı. Ben de yakın bir zamanda S24 Ultra alacağım yurt dışı.

Top Bottom