Neler Yeni

🔥İndirim Samsung S24 FE 256 GB 25.999 TL

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,845
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
128 GB versiyonu ile arasında 1700 TL fark var. Bu farkı vermeye kesinlikle değer. Hem 256 GB hem de daha hızlı UFS 4.0 depolama biçimi kullanıyor.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,845
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pahalı
gülen andavallar neye gülüyor? çoğu zaman bu fiyatın altına satılıyor, geçen hafta amazonda 22.5 dan satıldı, dünyadan haberiniz yok beyinsiz olduğunuzu kanıtlamak için tepki veriyorsunuz.
256 GB versiyonu bu.

İgito

80+ Bronze
pahalı
gülen andavallar neye gülüyor? çoğu zaman bu fiyatın altına satılıyor, geçen hafta amazonda 22.5 dan satıldı, dünyadan haberiniz yok beyinsiz olduğunuzu kanıtlamak için tepki veriyorsunuz.
bahsettiğin 128gb olan versiyondu bu 256gb

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Tugay Kuru
pahalı
Bu nasıl üslup? Şikayet edin arkadaşı. Haklı olsanız bile haksız duruma düşüyorsunuz.

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Buğra Aykaç
pahalı
Raporladım sizi iyi cezalar dilerim size.

Bumbastik

80+ Bronze
pahalı
bu tür insanların forumda barındırılmaması gerekiyor. 128 gb versioyununu söyleyip yağ gibi üste çıkıyor. Zerre utanma kalmamış

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,845
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu tür insanların forumda barındırılmaması gerekiyor. 128 gb versioyununu söyleyip yağ gibi üste çıkıyor. Zerre utanma kalmamış
Bu yüzden foruma beğenmeme tepkisi gelmesini istiyoruz.

dazzle9

80+
256 GB versiyonu bu.
biliyorum, 128 ile aradaki 3,5k farkın değmeyeceğini söylüyorum, ayrıca 256 olanda zaten bu fiyatlarda satılıyor ve evet yine pahalı bu cihaz için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunu söyledik diye forumda barındırılmayacaksak buyursunlar, fikir beyan ediyoruz diye saçma sapan emoji atılmasına gerek yok, ayrıca sürekli takip ettiğim cihazın hangisi 128 hangisi 256 farkında olmayacak mıyım? aradaki 3,5k farka değmez ve 256 için yine pahalı fiyat, zaten bu fiyatlara yada daha altına satılıyor sıcak fırsata konu açılacak bir fiyat yok ortada.

• Beğen
Reaksiyonlar: SAGE

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Buğra Aykaç
bunu söyledik diye forumda barındırılmayacaksak buyursunlar, fikir beyan ediyoruz diye saçma sapan emoji atılmasına gerek yok, ayrıca sürekli takip ettiğim cihazın hangisi 128 hangisi 256 farkında olmayacak mıyım? aradaki 3,5k farka değmez ve 256 için yine pahalı fiyat, zaten bu fiyatlara yada daha altına satılıyor sıcak fırsata konu açılacak bir fiyat yok ortada.
Ama argo kelime kullanmadan da diyebilirdiniz bunu.

dazzle9

80+
Ama argo kelime kullanmadan da diyebilirdiniz bunu.
Tek kelime yazdım "pahalı" yanlış olduğunu düşünüyorlarsa gelip yazabilirler, tabi ki yazamıyorlar çünkü burada herhangi bir konuda tartışabilmek yada konuşabilmek için ne özgüvenleri ne bilgi birikimleri ne araştırmaları ne de cesaretleri var. Çocuk denilecek yaşta olduklarını varsayarak aldığım ceza puanıyla birlikte kendimce konuyu kapatıyorum.

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Ahmet Hakan
Şuan konudaki telefondan yazıyorum. Yeni aldım. Telefonun tek şanssızlığı Android gibi kararsız bir sistem üzerinde kurulu olması. Bazen bazı uygulamalar saçmalıyor. Haricinde fıstık gibi telefon

Top Bottom